Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

RBD la Familia [simblične donacije]

Go down 
+2
niwshyka_dul
Ninaa
6 posters
AvtorSporočilo
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : RBD la Familia [simblične donacije] 026

RBD la Familia [simblične donacije] Empty
ObjavljaNaslov sporočila: RBD la Familia [simblične donacije]   RBD la Familia [simblične donacije] Icon_minitimeTor Feb 02, 2010 3:06 pm

RBD la Familia [simblične donacije] Ag39155n170577

Odločili smo se da bomo z enim artiklom izvedli malo drugačno zbiranje denarja. Gre namreč za simbolične donacije, vse kar bomo zbrali na račun tega izdelka prav tako kot vse ostalo, kar smo do sedaj zbrali gre izključno za fundacijo Dulce Amanecer!
Tokrat ponujamo DVDje celotne serije RBD la Familia s slovenskimi podnapisi!! Tako slika kot podnapisi so videni v visoki kvaliteti!

Zbiramo simbolične donacije 5€, vsak, ki želi to vsoto donirati naj se mi javi po zasebnem sporočilu (× ninć ×, pepelka), javi pa se tudi v tej temi, ker mi velikokrat zmanjka prostora za zasebna sporočila se lahko zgodi da kakšnega ponevedoma zbrišem in spregledam, naj bo tudi v tej temi videno, da želiš sodelovati!

Vsak ki bo doniral 5€ prejme DVDje serije RBD la Familia s slovenskimi podnapisi HQ!

Bodite del fundacije Dulce Amanecer!

Nazadnje urejal/a Ninaa Sob Mar 06, 2010 1:16 pm; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh Go down
niwshyka_dul
Visitante
Visitante
niwshyka_dul

Razpoloženje : RBD la Familia [simblične donacije] Kopfhoerer

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD la Familia [simblične donacije]   RBD la Familia [simblične donacije] Icon_minitimeTor Feb 02, 2010 6:49 pm

5€
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : RBD la Familia [simblične donacije] Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD la Familia [simblične donacije]   RBD la Familia [simblične donacije] Icon_minitimeTor Feb 02, 2010 10:21 pm

isto =)
Nazaj na vrh Go down
*Dulce_Ursha*
Visitante
Visitante
*Dulce_Ursha*

Osebno sporočilo: : The moment you belive <3
Razpoloženje : RBD la Familia [simblične donacije] 002

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD la Familia [simblične donacije]   RBD la Familia [simblične donacije] Icon_minitimeTor Mar 02, 2010 12:04 pm

isto 5 evrov
Nazaj na vrh Go down
Miranda.
Curioso
Curioso
Miranda.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD la Familia [simblične donacije]   RBD la Familia [simblične donacije] Icon_minitimeSob Mar 20, 2010 4:13 pm

Isto . ; 5€
Nazaj na vrh Go down
Moychica18
Curioso
Curioso
Moychica18

Razpoloženje : RBD la Familia [simblične donacije] Wall

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD la Familia [simblične donacije]   RBD la Familia [simblične donacije] Icon_minitimeTor Mar 30, 2010 3:21 pm

jst tut dam 5evrov
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : RBD la Familia [simblične donacije] 026

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD la Familia [simblične donacije]   RBD la Familia [simblične donacije] Icon_minitimePon Apr 05, 2010 2:53 pm

Tisti, ki ste se javili in tudi že pred časom dobili podatke, lepo prosim če pošljete, saj smo do sedaj dobili donacijo le od ene članice!
Hvala za sodelovanje.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: RBD la Familia [simblične donacije]   RBD la Familia [simblične donacije] Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

RBD la Familia [simblične donacije]
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Oddane donacije DMworlda Slovenia.