Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Oddane donacije DMworlda Slovenia.

Go down 
AvtorSporočilo
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Oddane donacije DMworlda Slovenia. 026

Oddane donacije DMworlda Slovenia. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Oddane donacije DMworlda Slovenia.   Oddane donacije DMworlda Slovenia. Icon_minitimePet Feb 05, 2010 3:51 pm

Danes smo za Dulce Amanecer oddali svojo prvo donacijo v imenu kluba. Denar ki smo ga do danes zbrali bo šel skupaj z ostalimi donacijami, ki jih je fundacija zbrala na Haiti.

Z nakazovanjem smo imeli nekaj težav, namreč so nam rahlo trgali provizijo, zato smo se odločili, da menjamo banko Oddane donacije DMworlda Slovenia. 701928.
Tokrat bo denar nakazovala pepelka, da bo za provizijo šlo minimalnih 6€ in ne velikih 16€ kolikor so nam odbili zdaj.

Oddane donacije DMworlda Slovenia. Donativo-dmworld

Torej zdaj vemo kako deluje sistem in lahko mirno nadaljujemo s svojo pomočjo fundaciji!

V tej temi se bodo nahajala vsa naša nakazila, da o tem ne bi bilo dvomov.

L.P., Dulce's Team.
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Oddane donacije DMworlda Slovenia.   Oddane donacije DMworlda Slovenia. Icon_minitimePon Mar 15, 2010 4:16 pm

Naše drugo nakazilo bo šlo za prizadete v potresu v Chilu!! Hvala vsem, ki ste sodelovali, z dražbami in donacijami pa seveda še naprej nadaljujemo!!

Oddane donacije DMworlda Slovenia. Image1

L.P., Dulce's Team.
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Oddane donacije DMworlda Slovenia.   Oddane donacije DMworlda Slovenia. Icon_minitimeSre Apr 21, 2010 11:56 pm

Oddane donacije DMworlda Slovenia. Image1
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Oddane donacije DMworlda Slovenia.   Oddane donacije DMworlda Slovenia. Icon_minitimeSob Maj 22, 2010 9:14 pm

Oddane donacije DMworlda Slovenia. Pobrisana.th
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Oddane donacije DMworlda Slovenia.   Oddane donacije DMworlda Slovenia. Icon_minitimeSob Okt 16, 2010 3:28 pm

mal zamujam z objavo tegale, pardon
plačilo naročenih majic

Oddane donacije DMworlda Slovenia. Dapt.th
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Oddane donacije DMworlda Slovenia.   Oddane donacije DMworlda Slovenia. Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Oddane donacije DMworlda Slovenia.
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Video za 24. rd Dulce Marie s strani DMworlda!