Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| |
Mihc.^^ Visitante
Osebno sporočilo: : DMworld ♥ Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Video za 24. rd Dulce Marie s strani DMworlda! Sre Feb 03, 2010 10:27 pm | |
| Ful dobra videa..sploh prvi na začetku ^^ <33 | |
|
Delirio* Curioso
Osebno sporočilo: : Rada vas mam ! Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Video za 24. rd Dulce Marie s strani DMworlda! Tor Feb 23, 2010 5:09 pm | |
| opazila pa sem v videu eno članico tudi iz naše delegacije. pri kateri minuti ?# | |
|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Video za 24. rd Dulce Marie s strani DMworlda! Tor Feb 23, 2010 7:45 pm | |
| - Delirio* je napisal/a:
- opazila pa sem v videu eno članico tudi iz naše delegacije. pri kateri minuti ?#
eee nimam pojma mislm da je v prvem videu nekje...sej vrjetno zna sama povedat če bo vidla tele poste sej reče dulce world tour en eslovenia se mi zdi | |
|
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Video za 24. rd Dulce Marie s strani DMworlda! Pet Feb 26, 2010 7:46 pm | |
| oooo prvi video je zakon prov vidiš ka use je že doživela pa dosegla hahahah lej moja slika je tut pa od Nine | |
|
Ninaa Admin
| |
neja_mia Curioso
| Naslov sporočila: Re: Video za 24. rd Dulce Marie s strani DMworlda! Ned Maj 09, 2010 8:00 pm | |
| | |
|
Dulcita.. Curioso
| Naslov sporočila: Re: Video za 24. rd Dulce Marie s strani DMworlda! Pon Maj 24, 2010 7:06 pm | |
| aa res???Kdaj pa bo videooo | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Video za 24. rd Dulce Marie s strani DMworlda! | |
| |
|