| DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] | |
|
+5Dulce* elina jessy dul-dulce Ninaa 9 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Tor Mar 02, 2010 1:09 am | |
| Ker je bilo občutno veliko zanimanja za DVDje smo se odločili, da jih vključimo v simbolične donacije! Kaj to pomeni? Tako kot že sedaj ponujamo RBD la Familia, kjer vsak, ki donira 5€ za fundacijo prejme DVDje celotne serije z slovenskimi podnapisi v visoki kvaliteti (tukaj)
DVDje, RBD live in Slovenia 5.9.08 in 16.12.08 tokrat ponujamo, če boste donirali 10€ za fundacijo! Torej vsak član, ki simbolično donira 10€ prejme OBA DVDja!
Vsi ki želite donirati javite tukaj v temi in meni × ninć × ali pepelki na zasebno sporočilo. Ker se mnogokrat zgodi, da ponevedoma zbrišemo zasebna sporočila (vsaj meni ker imam vedno poln inbox ), res javite tudi tukaj v temi, ker bo 100% ostalo Želim povdariti, da ne prodajamo ničesar, to so donacije, ves denar gre v dobrodelne namene prek fundacije Dulce Amanecer!
Nazadnje urejal/a Ninaa Sre Mar 10, 2010 11:48 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
dul-dulce Visitante
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Sre Mar 10, 2010 11:03 pm | |
| | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Sre Mar 10, 2010 11:48 pm | |
| - dul-dulce je napisal/a:
- 10€ za dvd 16.12.2008
sej oba dobiš če doniraš 10, veš | |
|
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Čet Mar 11, 2010 5:25 pm | |
| | |
|
| |
elina Curioso
| Naslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Ned Mar 14, 2010 12:34 am | |
| denar ste že danes prejele, zdaj pa še tukajle napišem, da bo uradno - doniram 10 eur za oba DVDja | |
|
| |
alejandr Gost
| Naslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Sob Apr 03, 2010 5:15 pm | |
| |
|
| |
Dulce* BeBe
Osebno sporočilo: : Lo verdadero es eterno Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Tor Apr 06, 2010 1:42 pm | |
| | |
|
| |
dulceee Visitante
| Naslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Čet Apr 15, 2010 9:01 pm | |
| Js bi mela pa sam enga ka to pol pomen, de dam sam 5€??? | |
|
| |
Anaa* Curioso
| Naslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Pon Jun 28, 2010 10:54 am | |
| jz tudi dam 10 €
(sta dvdja posneta v dobri kvaliteti??) | |
|
| |
Medwedek* Visitante
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Pon Jun 28, 2010 12:22 pm | |
| Mene tut kvaliteta zanima :$*
ker sm naročila prek bolhe pa je kvaliteta za nč. | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Pon Jun 28, 2010 1:13 pm | |
| Meni je super kvaliteta, ti pa lahko še ostali ki so naročil mal povejo kko se jim zdi | |
|
| |
dulceee Visitante
| Naslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Pon Jun 28, 2010 2:03 pm | |
| Jaz bi imela samo en dvd, zanima me, če potem dam samo 5€. Ali moram vseeno kupiti oba 2 dvd-ja in dati 10€??? Če mi lahko prosim nekdo odgovori na to, sem že enkrat vprašala, ampak ni nihče odgovoril. | |
|
| |
Anaa* Curioso
| Naslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Pon Jun 28, 2010 3:07 pm | |
| ok. potem velja kar sm napisala dam 10 € | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Pon Jun 28, 2010 4:16 pm | |
| če donirate 10€ za fundacijo damo dvdje, če donirate 5€ za findacijo damo la familio. Ker to ni prodaja ampak pač nagrada, ki vam jo mi damo za simbolično donacijo deluje samo tako in nič drugače. | |
|
| |
Medwedek* Visitante
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Pon Jun 28, 2010 4:26 pm | |
| Aha jutri sporočiim.
Am a so govori gor ? ter ali je posnet cel koncert da ni slučajno gor sm pol koncerta | |
|
| |
nezaa Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Pon Jun 28, 2010 6:56 pm | |
| Posneta sta cela koncerta (z govori in vsem). Edino enega malo manjka, ker je moral snemalec zamenjati baterijo (minuta, dve mogoče) | |
|
| |
Medwedek* Visitante
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Pon Jul 05, 2010 8:58 pm | |
| 10 € - prosim da dobim prek preporočenega pisma<3<3
Nazadnje urejal/a Medwedek* Tor Jul 06, 2010 1:02 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Pon Jul 05, 2010 9:02 pm | |
| - Medwedek* je napisal/a:
- 10 € - prosim da dobim prek preporočenega pisma<3<3
dobiš ja zaadnje DVDje vsem pošiljam priporočeno ker nemorm drugač. | |
|
| |
Medwedek* Visitante
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Tor Jul 06, 2010 1:02 pm | |
| se opravičujem darujem SAMO 5 € za DVD takrat k oso bili septembra | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Tor Jul 06, 2010 1:57 pm | |
| - Medwedek* je napisal/a:
- se opravičujem darujem SAMO 5 € za DVD takrat k oso bili septembra
še 1x in zadnjič.. če donirate 10€ za fundacijo damo dvdje, če donirate 5€ za fundacijo damo la familio. Ker to ni prodaja ampak pač nagrada, ki vam jo mi damo za simbolično donacijo deluje samo tako in nič drugače. | |
|
| |
Medwedek* Visitante
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Tor Jul 06, 2010 2:41 pm | |
| aja. ups potem pa 10 € za oba DVD -ja | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] | |
| |
|
| |
| DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] | |
|