Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije]

Go down 
+5
Dulce*
elina
jessy
dul-dulce
Ninaa
9 posters
AvtorSporočilo
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] 026

DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Empty
ObjavljaNaslov sporočila: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije]   DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Icon_minitimeTor Mar 02, 2010 1:09 am

DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Qeju9lj6

DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] 038

Ker je bilo občutno veliko zanimanja za DVDje smo se odločili, da jih vključimo v simbolične donacije! Kaj to pomeni? Tako kot že sedaj ponujamo RBD la Familia, kjer vsak, ki donira 5€ za fundacijo prejme DVDje celotne serije z slovenskimi podnapisi v visoki kvaliteti (tukaj)

DVDje, RBD live in Slovenia 5.9.08 in 16.12.08 tokrat ponujamo, če boste donirali 10€ za fundacijo! Torej vsak član, ki simbolično donira 10€ prejme OBA DVDja!

Vsi ki želite donirati javite tukaj v temi in meni × ninć × ali pepelki na zasebno sporočilo. Ker se mnogokrat zgodi, da ponevedoma zbrišemo zasebna sporočila (vsaj meni ker imam vedno poln inbox DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] 334133), res javite tudi tukaj v temi, ker bo 100% ostalo DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] 97525

Želim povdariti, da ne prodajamo ničesar, to so donacije, ves denar gre v dobrodelne namene prek fundacije Dulce Amanecer!

Nazadnje urejal/a Ninaa Sre Mar 10, 2010 11:48 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
dul-dulce
Visitante
Visitante
dul-dulce

ObjavljaNaslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije]   DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Icon_minitimeSre Mar 10, 2010 11:03 pm

10€ za dvd 16.12.2008
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3

ObjavljaNaslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije]   DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Icon_minitimeSre Mar 10, 2010 11:48 pm

dul-dulce je napisal/a:
10€ za dvd 16.12.2008

sej oba dobiš če doniraš 10, veš DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] 67643
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije]   DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 5:25 pm

js bi tut mela ^^
Nazaj na vrh Go down
elina
Curioso
Curioso

ObjavljaNaslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije]   DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Icon_minitimeNed Mar 14, 2010 12:34 am

denar ste že danes prejele, zdaj pa še tukajle napišem, da bo uradno - doniram 10 eur za oba DVDja DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] 67643
Nazaj na vrh Go down
alejandr
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije]   DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Icon_minitimeSob Apr 03, 2010 5:15 pm

js tut dam 10 evrov
Nazaj na vrh Go down
Dulce*
BeBe
BeBe
Dulce*

Osebno sporočilo: : Lo verdadero es eterno

ObjavljaNaslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije]   DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Icon_minitimeTor Apr 06, 2010 1:42 pm

10€
Nazaj na vrh Go down
dulceee
Visitante
Visitante
dulceee

ObjavljaNaslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije]   DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Icon_minitimeČet Apr 15, 2010 9:01 pm

Js bi mela pa sam enga ka to pol pomen, de dam sam 5€???
Nazaj na vrh Go down
Anaa*
Curioso
Curioso
Anaa*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije]   DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Icon_minitimePon Jun 28, 2010 10:54 am

jz tudi dam 10 €

(sta dvdja posneta v dobri kvaliteti??)
Nazaj na vrh Go down
Medwedek*
Visitante
Visitante
Medwedek*

Razpoloženje : DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Free-tongue-smileys-792

ObjavljaNaslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije]   DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Icon_minitimePon Jun 28, 2010 12:22 pm

Mene tut kvaliteta zanima :$*

ker sm naročila prek bolhe pa je kvaliteta za nč.
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije]   DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Icon_minitimePon Jun 28, 2010 1:13 pm

Meni je super kvaliteta, ti pa lahko še ostali ki so naročil mal povejo kko se jim zdi
Nazaj na vrh Go down
dulceee
Visitante
Visitante
dulceee

ObjavljaNaslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije]   DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Icon_minitimePon Jun 28, 2010 2:03 pm

Jaz bi imela samo en dvd, zanima me, če potem dam samo 5€.
Ali moram vseeno kupiti oba 2 dvd-ja in dati 10€???
Če mi lahko prosim nekdo odgovori na to, sem že enkrat vprašala, ampak ni nihče odgovoril.
Nazaj na vrh Go down
Anaa*
Curioso
Curioso
Anaa*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije]   DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Icon_minitimePon Jun 28, 2010 3:07 pm

ok. potem velja kar sm napisala
dam 10 € DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] 97525
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije]   DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Icon_minitimePon Jun 28, 2010 4:16 pm

če donirate 10€ za fundacijo damo dvdje, če donirate 5€ za findacijo damo la familio.
Ker to ni prodaja ampak pač nagrada, ki vam jo mi damo za simbolično donacijo deluje samo tako in nič drugače.
Nazaj na vrh Go down
Medwedek*
Visitante
Visitante
Medwedek*

Razpoloženje : DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Free-tongue-smileys-792

ObjavljaNaslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije]   DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Icon_minitimePon Jun 28, 2010 4:26 pm

Aha jutri sporočiim.

Am a so govori gor ?
ter ali je posnet cel koncert da ni slučajno gor sm pol koncerta
Nazaj na vrh Go down
nezaa
Dulce's team
Dulce's team
nezaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije]   DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Icon_minitimePon Jun 28, 2010 6:56 pm

Posneta sta cela koncerta (z govori in vsem). Edino enega malo manjka, ker je moral snemalec zamenjati baterijo (minuta, dve mogoče)
Nazaj na vrh Go down
Medwedek*
Visitante
Visitante
Medwedek*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije]   DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Icon_minitimePon Jul 05, 2010 8:58 pm

10 € - prosim da dobim prek preporočenega pisma<3<3

Nazadnje urejal/a Medwedek* Tor Jul 06, 2010 1:02 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije]   DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Icon_minitimePon Jul 05, 2010 9:02 pm

Medwedek* je napisal/a:
10 € - prosim da dobim prek preporočenega pisma<3<3

dobiš ja zaadnje DVDje vsem pošiljam priporočeno ker nemorm drugač.
Nazaj na vrh Go down
Medwedek*
Visitante
Visitante
Medwedek*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije]   DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Icon_minitimeTor Jul 06, 2010 1:02 pm

se opravičujem darujem SAMO 5 € za DVD takrat k oso bili septembra
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije]   DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Icon_minitimeTor Jul 06, 2010 1:57 pm

Medwedek* je napisal/a:
se opravičujem darujem SAMO 5 € za DVD takrat k oso bili septembra

še 1x in zadnjič..

če donirate 10€ za fundacijo damo dvdje, če donirate 5€ za fundacijo damo la familio.
Ker to ni prodaja ampak pač nagrada, ki vam jo mi damo za simbolično donacijo deluje samo tako in nič drugače.
Nazaj na vrh Go down
Medwedek*
Visitante
Visitante
Medwedek*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije]   DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Icon_minitimeTor Jul 06, 2010 2:41 pm

aja. ups DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] 334133 potem pa 10 € za oba DVD -ja
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije]   DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije] Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

DVD RBD Live in Slovenia [Simbolične Donacije]
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Oddane donacije DMworlda Slovenia.