| Kako se v sporočilo vstavi sliko | |
|
+7jessy Bebe. robertika Mrtva.Čreva. Dulce96* dulce_larch ×chica especial× 11 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Gost Gost
| Naslov sporočila: Kako se v sporočilo vstavi sliko Sob Feb 16, 2008 4:13 pm | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi sliko Sob Feb 16, 2008 6:12 pm | |
| |
|
| |
×chica especial× Estrellita
Osebno sporočilo: : Twilight<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi sliko Sob Feb 16, 2008 6:55 pm | |
| aja, to kopiraj mesto slike, lahko kliknejo le tisti, ki imajo mozillo! :blush: tisti z navadnim internet explorerjem pa morate sliko najprej shraniti in jo nato dati na shrani.si... sicer pa, lepo Miaa, da si se potrudila in objavila... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi sliko Ned Feb 24, 2008 9:41 pm | |
| js nc ne zastopm pa ne znam....men na tei strani nc ne dela... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi sliko Ned Feb 24, 2008 9:47 pm | |
| js mam ze tm shranjen neki...a mi lah zdei kdo razloži kai naprei... k res nimam pojma...plis |
|
| |
×chica especial× Estrellita
Osebno sporočilo: : Twilight<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi sliko Ned Feb 24, 2008 10:06 pm | |
| em....si na shrani.si shranla sliko?:... | |
|
| |
dulce_larch BeBe
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi sliko Čet Mar 20, 2008 1:32 pm | |
| | |
|
| |
Dulce96* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi sliko Tor Mar 25, 2008 8:14 pm | |
| | |
|
| |
Mrtva.Čreva. ToTaal Dulce's fan
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi sliko Sre Apr 02, 2008 9:37 pm | |
| mene zanima kak se vstav video? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi sliko Čet Apr 03, 2008 2:09 pm | |
| |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi sliko Čet Apr 03, 2008 2:35 pm | |
| sam kako se pa shran pol video?? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi sliko Pon Apr 14, 2008 9:55 pm | |
| men nc ne dela ... pa na tej strani sm se ze 3 - krat registrirala ... |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi sliko Tor Apr 15, 2008 1:36 pm | |
| - blood.princess je napisal/a:
- sam kako se pa shran pol video??
a veste kk se ga shran?? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi sliko Tor Apr 15, 2008 5:01 pm | |
| jaz nevem kako se ga shrano ali kdo ve pomagat |
|
| |
robertika Visitante
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi sliko Sre Apr 16, 2008 6:37 pm | |
| hvala ti tudi jaz nisem vedela | |
|
| |
Bebe. Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi sliko Tor Jul 01, 2008 9:05 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi sliko Tor Avg 12, 2008 7:03 pm | |
| jaz ne zastopim kak se da gor tota slika ko jo maš pod uporabniškim imenom ker sem se na novo vpisala in ne vem ka mi plissss povete kak se da? |
|
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi sliko Tor Avg 12, 2008 7:07 pm | |
| | |
|
| |
KeTi<3 ToTaal Dulce's fan
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi sliko Sob Avg 16, 2008 4:09 pm | |
| jaz znaam saj je čist izy | |
|
| |
*Dul<3* ToTaal Dulce's fan
Osebno sporočilo: : BED!! help!! Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi sliko Ned Okt 05, 2008 9:23 am | |
| mene zanima kak naj si naredim naprimer svetlikajočo pisavo?? | |
|
| |
KeTi<3 ToTaal Dulce's fan
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi sliko Ned Okt 05, 2008 9:37 am | |
| kak to misliš v podpisu al tvoie ime da bi blo barvno.... | |
|
| |
Mochi Admin
Osebno sporočilo: : *obup* Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi sliko Ned Okt 05, 2008 12:33 pm | |
| svetlikajoče pisave si ne moreš kar na forumu naredit to moraš narediti v kakšnem programu za art....ali pa na kakšni strani... | |
|
| |
alejandra. Visitante
Osebno sporočilo: : Vive y seguir sus sueños Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi sliko Ned Jun 14, 2009 11:45 am | |
| iazs pa nena taq naredim | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi sliko | |
| |
|
| |
| Kako se v sporočilo vstavi sliko | |
|