Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO!

Go down 
+6
Medwedek*
D*P
Lara.*
*spela_chavez*
mayauckermann
nezaa
10 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2
AvtorSporočilo
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 026

Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO!   Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 Icon_minitimeNed Okt 03, 2010 8:50 pm

BREZ KOMENTARJEV SAMO STAVE!
vse ostale komentarje brišem..
Nazaj na vrh Go down
*Dulce_Ursha*
Visitante
Visitante
*Dulce_Ursha*

Osebno sporočilo: : The moment you belive <3
Razpoloženje : Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 002

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO!   Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 Icon_minitimeNed Okt 03, 2010 10:18 pm

49
Nazaj na vrh Go down
Lara.*
Curioso
Curioso

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO!   Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 Icon_minitimeNed Okt 03, 2010 10:45 pm

50
Nazaj na vrh Go down
duulce.
BeBe
BeBe
duulce.

Razpoloženje : Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 Kopfhoerer

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO!   Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 Icon_minitimePon Okt 04, 2010 3:41 pm

60
Nazaj na vrh Go down
Lara.*
Curioso
Curioso

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO!   Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 Icon_minitimePon Okt 04, 2010 3:48 pm

61
Nazaj na vrh Go down
duulce.
BeBe
BeBe
duulce.

Razpoloženje : Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 Kopfhoerer

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO!   Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 Icon_minitimePon Okt 04, 2010 3:49 pm

66
Nazaj na vrh Go down
Lara.*
Curioso
Curioso

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO!   Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 Icon_minitimePon Okt 04, 2010 3:49 pm

70
Nazaj na vrh Go down
duulce.
BeBe
BeBe
duulce.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO!   Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 Icon_minitimePon Okt 04, 2010 3:55 pm

80
Nazaj na vrh Go down
Lara.*
Curioso
Curioso

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO!   Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 Icon_minitimePon Okt 04, 2010 3:55 pm

90
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO!   Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 Icon_minitimePon Okt 04, 2010 11:05 pm

Zdaj pa takole. Zadnja 2 posta BRIŠEM in sicer od duulce. in od Lara.*
Razlog: podobno situacijo smo doživili v dražbi Verižica "Peace & Love" (six) [Dražba 25], ko je Lara.* stavila 30€, duulce. pa nato dvignila na 40€ in nikoli poslala. Verižica je nato takrat pripadla uporabnici Lara.*
Mi zdaj ne moremo oceniti ali gre tu za osebno nagajanje ali naključje, dejstvo je, tudi v pravilih sodelovanja smo napisali da tiste ki se svoje stave ne držite resno v prihodnosti ne jemljemo resno. Sploh pa ne pri tako visokih vsotah.
Zato ceno spuščam nazaj s 160€ na 90€, mislim da se vsi strinjate da je razumljivo.

Če bo cena skočila nad 100 bom dražbo prekinila.

L.P.
Nazaj na vrh Go down
duulce.
BeBe
BeBe
duulce.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO!   Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 Icon_minitimePon Okt 04, 2010 11:10 pm

jz bom poslala denar rs jaooo
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO!   Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 Icon_minitimePon Okt 04, 2010 11:30 pm

Žal mi je, lahko tudi mene razumeš da nemorem vedet. Vendar je prav, vzamete kokr vzamete, tistim ki nekoč niso poslali nemoremo zaupat in je lahko to tudi neke vrste "kazen" čeprav še zdaleč ne deluje tako, tu je problem nezaupanje.
vsi ostali komentarji v zato namenjeno temo, tu naj se dražba naprej odvija.
Nazaj na vrh Go down
duulce.
BeBe
BeBe
duulce.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO!   Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 Icon_minitimeTor Okt 05, 2010 3:51 pm

100??
Nazaj na vrh Go down
Lara.*
Curioso
Curioso

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO!   Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 Icon_minitimeTor Okt 05, 2010 4:11 pm

jaz torej zdaj ne morem več dvignit cene? ker bi blo nad 100?
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO!   Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 Icon_minitimeTor Okt 05, 2010 5:19 pm

Sem mislila da sem zgoraj jasno naznanila da tiste, ki v pretklosti niso poslali denarja ne jemljem resno, sploh pa ne pri vsotah nad 30€, tako da cena ostaja na 90
Nazaj na vrh Go down
duulce.
BeBe
BeBe
duulce.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO!   Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 Icon_minitimeTor Okt 05, 2010 5:20 pm

90 € ? pošlm tkoj
Nazaj na vrh Go down
mimi091
Visitante
Visitante
mimi091

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO!   Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 Icon_minitimeTor Okt 05, 2010 6:44 pm

duulce. je napisal/a:
90 € ? pošlm tkoj

Mislim, da je Ninaa dovolj jasno razložila + tega cena je v vsakem primeru že na 90€ Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 435796
Nazaj na vrh Go down
duulce.
BeBe
BeBe
duulce.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO!   Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 Icon_minitimeSre Okt 06, 2010 6:44 pm

dejte no prosim jz hočm met majco res bom poslala denar Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 92295
Nazaj na vrh Go down
nezaa
Dulce's team
Dulce's team
nezaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO!   Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 Icon_minitimeČet Okt 07, 2010 2:24 pm

Minilo je 3 dni od zadnje ponudbe, izdelek je prodan članu:

Lara.*

Čestitam! Glede dogovora o pošiljanju denarja in artikla v roku 3 dni kontaktiraj Ninaa na zasebno sporočilo.
Hvala vsem za sodelovanje!
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO!   Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! - Page 2 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO!
Nazaj na vrh 
Stran 2 od 2Pojdi na stran : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Video za 24. rd Dulce Marie s strani DMworlda!