| Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! | |
|
+6Medwedek* D*P Lara.* *spela_chavez* mayauckermann nezaa 10 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! Ned Okt 03, 2010 8:50 pm | |
| BREZ KOMENTARJEV SAMO STAVE! vse ostale komentarje brišem.. | |
|
| |
*Dulce_Ursha* Visitante
Osebno sporočilo: : The moment you belive <3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! Ned Okt 03, 2010 10:18 pm | |
| | |
|
| |
Lara.* Curioso
| Naslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! Ned Okt 03, 2010 10:45 pm | |
| | |
|
| |
duulce. BeBe
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! Pon Okt 04, 2010 3:41 pm | |
| | |
|
| |
Lara.* Curioso
| Naslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! Pon Okt 04, 2010 3:48 pm | |
| | |
|
| |
duulce. BeBe
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! Pon Okt 04, 2010 3:49 pm | |
| | |
|
| |
Lara.* Curioso
| Naslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! Pon Okt 04, 2010 3:49 pm | |
| | |
|
| |
duulce. BeBe
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! Pon Okt 04, 2010 3:55 pm | |
| | |
|
| |
Lara.* Curioso
| Naslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! Pon Okt 04, 2010 3:55 pm | |
| | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! Pon Okt 04, 2010 11:05 pm | |
| Zdaj pa takole. Zadnja 2 posta BRIŠEM in sicer od duulce. in od Lara.* Razlog: podobno situacijo smo doživili v dražbi Verižica "Peace & Love" (six) [Dražba 25], ko je Lara.* stavila 30€, duulce. pa nato dvignila na 40€ in nikoli poslala. Verižica je nato takrat pripadla uporabnici Lara.* Mi zdaj ne moremo oceniti ali gre tu za osebno nagajanje ali naključje, dejstvo je, tudi v pravilih sodelovanja smo napisali da tiste ki se svoje stave ne držite resno v prihodnosti ne jemljemo resno. Sploh pa ne pri tako visokih vsotah. Zato ceno spuščam nazaj s 160€ na 90€, mislim da se vsi strinjate da je razumljivo.
Če bo cena skočila nad 100 bom dražbo prekinila. L.P. | |
|
| |
duulce. BeBe
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! Pon Okt 04, 2010 11:10 pm | |
| jz bom poslala denar rs jaooo | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! Pon Okt 04, 2010 11:30 pm | |
| Žal mi je, lahko tudi mene razumeš da nemorem vedet. Vendar je prav, vzamete kokr vzamete, tistim ki nekoč niso poslali nemoremo zaupat in je lahko to tudi neke vrste "kazen" čeprav še zdaleč ne deluje tako, tu je problem nezaupanje. vsi ostali komentarji v zato namenjeno temo, tu naj se dražba naprej odvija. | |
|
| |
duulce. BeBe
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! Tor Okt 05, 2010 3:51 pm | |
| | |
|
| |
Lara.* Curioso
| Naslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! Tor Okt 05, 2010 4:11 pm | |
| jaz torej zdaj ne morem več dvignit cene? ker bi blo nad 100? | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! Tor Okt 05, 2010 5:19 pm | |
| Sem mislila da sem zgoraj jasno naznanila da tiste, ki v pretklosti niso poslali denarja ne jemljem resno, sploh pa ne pri vsotah nad 30€, tako da cena ostaja na 90 | |
|
| |
duulce. BeBe
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! Tor Okt 05, 2010 5:20 pm | |
| | |
|
| |
mimi091 Visitante
| Naslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! Tor Okt 05, 2010 6:44 pm | |
| - duulce. je napisal/a:
- 90 € ? pošlm tkoj
Mislim, da je Ninaa dovolj jasno razložila + tega cena je v vsakem primeru že na 90€ | |
|
| |
duulce. BeBe
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! Sre Okt 06, 2010 6:44 pm | |
| dejte no prosim jz hočm met majco res bom poslala denar | |
|
| |
nezaa Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! Čet Okt 07, 2010 2:24 pm | |
| Minilo je 3 dni od zadnje ponudbe, izdelek je prodan članu:
Lara.*
Čestitam! Glede dogovora o pošiljanju denarja in artikla v roku 3 dni kontaktiraj Ninaa na zasebno sporočilo. Hvala vsem za sodelovanje! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! | |
| |
|
| |
| Ekskluzivno: Podpisana majica Dulce Marie KONČANO! | |
|