| Najnovejša pesem skupine RBD | |
|
+9KeTi<3 RBDobuževalec Me. sarckk Dulce bebe *Madison* Mrtva.Čreva. anci Bebe. 13 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Bebe. Estrellita
| Naslov sporočila: Najnovejša pesem skupine RBD Tor Sep 16, 2008 9:53 pm | |
| Skupina RBD je v sredini avgusta pretresla javnost z novico o razpadu. Pred šokantno novico je bila v javnosti prvič predvajana njihova najnovejša pesem z naslovom Sinceridad.Že sam naslov govori zase in pove veliko. Beseda sinceridad pomeni iskrenost. Pojavila so se razna ugibanja o tem ali so mogoče člani skupine RBD želeli preko pesmi poslati sporočilo oboževalcem o razpadu. Ne ve se ali bo pesem prvi singel prihajajočega novega CD – ja. Kdaj in kako se bo končala njihova skupna pot pa so zaenkrat samo ugibanja. Skupina še naprej žanje uspeh za uspehom in nadaljuje s poslovilno turnejo Empezar desde cero.vir: rbd.si | |
|
| |
anci Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Najnovejša pesem skupine RBD Sre Sep 17, 2008 1:32 pm | |
| full je lepa pesm (L) | |
|
| |
Mrtva.Čreva. ToTaal Dulce's fan
| Naslov sporočila: Re: Najnovejša pesem skupine RBD Sre Sep 17, 2008 8:27 pm | |
| nism še slišala pesmi. | |
|
| |
*Madison* Visitante
| Naslov sporočila: Re: Najnovejša pesem skupine RBD Čet Sep 18, 2008 9:54 am | |
| a ma kdo link do pesmi?? je nisem še slišala | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Najnovejša pesem skupine RBD Čet Sep 18, 2008 1:34 pm | |
| |
|
| |
Dulce bebe BeBe
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Najnovejša pesem skupine RBD Sob Sep 20, 2008 9:27 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Najnovejša pesem skupine RBD Sob Sep 20, 2008 9:32 am | |
| ja ful je lepa |
|
| |
sarckk Curioso
| Naslov sporočila: Re: Najnovejša pesem skupine RBD Sob Sep 20, 2008 7:33 pm | |
| zakoon pesmm...najlepš zaapojejoo srčKii mooOii | |
|
| |
Me. Visitante
| Naslov sporočila: Re: Najnovejša pesem skupine RBD Sob Sep 20, 2008 7:53 pm | |
| | |
|
| |
RBDobuževalec Curioso
| Naslov sporočila: Re: Najnovejša pesem skupine RBD Pon Sep 22, 2008 7:14 pm | |
| Ful lepa pesem.meni je ratala najbolša | |
|
| |
KeTi<3 ToTaal Dulce's fan
Razpoloženje :
| |
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Najnovejša pesem skupine RBD Ned Okt 05, 2008 10:09 am | |
| ja s tut ne mogoče pa nebojo šli narazen pač neki sem to zasledila upam da je to res |
|
| |
Dulce96* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Najnovejša pesem skupine RBD Pet Okt 17, 2008 7:52 pm | |
| Kak lepa pesem | |
|
| |
.BarBie. Curioso
| |
| |
dulce*love Visitante
| Naslov sporočila: Re: Najnovejša pesem skupine RBD Čet Jan 01, 2009 4:22 am | |
| ta pesm čist zažiga in je res full dobra | |
|
| |
Niikica.x3 Estrellita
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Najnovejša pesem skupine RBD Čet Jan 01, 2009 1:17 pm | |
| Jooj kak lepa pesem:love: Joj kr nočem je nehat poslušat!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Najnovejša pesem skupine RBD | |
| |
|
| |
| Najnovejša pesem skupine RBD | |
|