Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Film o RBD odpovedan?

Go down 
+5
Ninaa
KeTi<3
Mrtva.Čreva.
Dulce bebe
t@čk@
9 posters
AvtorSporočilo
t@čk@
BeBe
BeBe
t@čk@

Osebno sporočilo: : what to do...what to say
Razpoloženje : Film o RBD odpovedan? Free-ashamed-smileys-705

Film o RBD odpovedan? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Film o RBD odpovedan?   Film o RBD odpovedan? Icon_minitimePet Sep 26, 2008 12:00 am

Film o RBD odpovedan? Image14

Zaradi načrtovanega razpada skupine konec tega leta je nemogoče posneti film, ki so ga načrtovali toliko časa, je povedal Pedro Damian.

"Ne vem kaj se bo zgodilo. Žalosten sem ker je vse ostalo v zraku" je povedal Damian, ki je še dodal, da je praktično nemogoče uskladiti urnike vseh članov skupine.

Skupina mora še posneti en album, da zaključi svojo pogodbo z založbo EMI, poleg tega pa imajo še nekaj koncertov, ki jih morajo izpeljati do konca tega leta in poseben poslovilen program, ki ga bodo imeli na televiziji.

Producent je potrdil tudi možnost, da bodo izpeljali masiven poslovilni koncert, ki se bo najbrž odvijal na trgu Zocalo v Cuidad de Mexicu.

Vir: http://www.rbd-rebelde-slovenija.blogspot.com/
--------------------------------------------

upam da je snemanje filma samo prestavljeno in ne odpoveedano Film o RBD odpovedan? 594818
Nazaj na vrh Go down
Dulce bebe
BeBe
BeBe
Dulce bebe

Razpoloženje : Film o RBD odpovedan? Sign0028

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Film o RBD odpovedan?   Film o RBD odpovedan? Icon_minitimePet Sep 26, 2008 10:40 pm

kaj odpovedan Film o RBD odpovedan? 92295 škoda
Nazaj na vrh Go down
Mrtva.Čreva.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Mrtva.Čreva.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Film o RBD odpovedan?   Film o RBD odpovedan? Icon_minitimePet Sep 26, 2008 10:56 pm

Dulce bebe je napisal/a:
kaj odpovedan Film o RBD odpovedan? 92295 škoda
no jst bi ga useen rada vidla Film o RBD odpovedan? 226757
Nazaj na vrh Go down
Dulce bebe
BeBe
BeBe
Dulce bebe

Razpoloženje : Film o RBD odpovedan? Sign0028

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Film o RBD odpovedan?   Film o RBD odpovedan? Icon_minitimePet Sep 26, 2008 10:57 pm

jst tut
Nazaj na vrh Go down
KeTi<3
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
KeTi<3

Razpoloženje : Film o RBD odpovedan? Kopfhoerer

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Film o RBD odpovedan?   Film o RBD odpovedan? Icon_minitimeSob Sep 27, 2008 12:02 pm

neeeeeeeee Film o RBD odpovedan? 443827 škodaaaa Film o RBD odpovedan? 92295
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Film o RBD odpovedan? 026

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Film o RBD odpovedan?   Film o RBD odpovedan? Icon_minitimeSob Sep 27, 2008 12:15 pm

Morm povedat da sm pričakovala. Sm kr opazla da se jim nekam fejst mudi Film o RBD odpovedan? 311711
Nazaj na vrh Go down
carri*
Estrellita
Estrellita
carri*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Film o RBD odpovedan?   Film o RBD odpovedan? Icon_minitimeSob Sep 27, 2008 5:31 pm

velka škodaaaaaa Film o RBD odpovedan? 311711
Nazaj na vrh Go down
bebe**
Curioso
Curioso
bebe**

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Film o RBD odpovedan?   Film o RBD odpovedan? Icon_minitimeSob Sep 27, 2008 9:42 pm

kajj....pa tok m se veselila..uziroma usi smo se veselill dej pa nc Film o RBD odpovedan? 443827
Nazaj na vrh Go down
Dulce96*
Estrellita
Estrellita
Dulce96*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Film o RBD odpovedan?   Film o RBD odpovedan? Icon_minitimePon Sep 29, 2008 3:38 pm

škoda! jaz bi ga full rada vidla
Nazaj na vrh Go down
Me.
Visitante
Visitante
Me.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Film o RBD odpovedan?   Film o RBD odpovedan? Icon_minitimePon Sep 29, 2008 8:06 pm

bebe** je napisal/a:
kajj....pa tok m se veselila..uziroma usi smo se veselill dej pa nc Film o RBD odpovedan? 443827

maš prav
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Film o RBD odpovedan?   Film o RBD odpovedan? Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Film o RBD odpovedan?
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Ucker je pripravljen na film!