Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Ucker je pripravljen na film!

Go down 
3 posters
AvtorSporočilo
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Ucker je pripravljen na film! 026

Ucker je pripravljen na film! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Ucker je pripravljen na film!   Ucker je pripravljen na film! Icon_minitimePet Apr 10, 2009 9:15 pm

Ucker je pripravljen na film! Image15

Član razpadle skupine RBD Christopher Uckermann je pripravljen na svoj prvi filmski projekt kot producent.
Film, ki ga bo produciral ter obenem v njem tudi igral protagonista se bo imenoval "1985".
Zgodba se bo odvijala v okviru potresa, ki je leta 1985 porušil mehiško prestolnico, v njem pa je umrlo okoli 50 tisoč ljudi.
Pevec načrtuje izid filma v kinih leta 2010, na dan, ko bo 25 obletnica tega tragičnega dogotka.
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : Ucker je pripravljen na film! Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ucker je pripravljen na film!   Ucker je pripravljen na film! Icon_minitimePet Apr 10, 2009 10:02 pm

ooooo je pa zlo priden Ucker je pripravljen na film! 97525
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Ucker je pripravljen na film! 026

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ucker je pripravljen na film!   Ucker je pripravljen na film! Icon_minitimePet Apr 10, 2009 10:05 pm

Ja ful mene je ful pozitivno presenetu. Brez dvoma bo film zakon. Pa povabu je Rocho u sodelovanje (Bustamanteja Ucker je pripravljen na film! 226757)
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : Ucker je pripravljen na film! Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ucker je pripravljen na film!   Ucker je pripravljen na film! Icon_minitimePet Apr 10, 2009 10:20 pm

hahaha svojga ljubljenega ateka Ucker je pripravljen na film! 97525

mah itak da ni dvoma da bo film zakon Ucker je pripravljen na film! 226757
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ucker je pripravljen na film!   Ucker je pripravljen na film! Icon_minitimeNed Apr 12, 2009 10:00 am

ja ni dvoma
super bo
Nazaj na vrh Go down
dul.fan*
Visitante
Visitante
dul.fan*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ucker je pripravljen na film!   Ucker je pripravljen na film! Icon_minitimePet Apr 17, 2009 3:44 pm

producent? jas sem mislila, da bo samo igrau, kak super, bravo moj bebe. Ucker je pripravljen na film! 370198
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ucker je pripravljen na film!   Ucker je pripravljen na film! Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Ucker je pripravljen na film!
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Christopher je pripravljen
» Ucker in RBD na prvih 10 top mestih
» Dulce in Ucker skupaj v novi telenoveli ?
» Film o RBD odpovedan?