anci Estrellita
| Naslov sporočila: Dulce meni da se Anahi nebo poročila Sre Okt 01, 2008 1:26 pm | |
| Dulce María no cree que Anahí esté preparando su boda, como se ha difundido en los últimos días en diversos medios. "Solamente he dejado de verlos en dos semanas, no creo que se haya comprometido Anahí tan pronto", manifestó la pelirroja integrante del grupo RBD, que asistió a la alfombra roja del segundo capítulo de la serie "Mujeres asesinas".De plano piensa que es un rumor más de un integrante de RBD: "No lo creo, hasta donde yo me quedé, no".
Dulce María ne verjame, da Anahí pripravlja svojo poroko, kot se zadnjih nekaj dni govori v različnih medijih. »Nismo se videli samo dva tedna in mislim, da se Anahí ne bi odločila za poroko tako kmalu «, je povedala rdečelaska, ki se je pojavila na rdeči preprogi drugega dela serije »Mujeres asesinas«. Misli, da gre še za eno govorico več o enem članu iz RBD: » Ne verjamem, kolikor jaz vem, ne.«
vir: rbdworld | |
|
Mrtva.Čreva. ToTaal Dulce's fan
| Naslov sporočila: Re: Dulce meni da se Anahi nebo poročila Sre Okt 01, 2008 4:33 pm | |
| Itak da ne.pomojem ne no. | |
|
t@čk@ BeBe
Osebno sporočilo: : what to do...what to say Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Dulce meni da se Anahi nebo poročila Sre Okt 01, 2008 4:45 pm | |
| no sj.....js mislim, da bi Anahi vsaj svojim sočlanom povedala za veliko novico.....a sta z Rodrigom že sploh zaročena? Maite je objavla svojo zaroko....za tist smo vedl.....tak da se je pol pričakovala poroka (čeprav ni šlo vse po načrtih ) tak da...če bi blo vse lepo in prav, bi anahi pred poroko oznanila vsaj zaroko | |
|
anci Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Dulce meni da se Anahi nebo poročila Sre Okt 01, 2008 5:32 pm | |
| ja t@čk@ tut jst tku mislm sam ce je pa zarocena je pa se tuk buls sam meni bi blo fuul bl fain ce bi bla zarocena sz ponchotm (L) | |
|
july Visitante
| Naslov sporočila: Re: Dulce meni da se Anahi nebo poročila Sre Okt 01, 2008 9:09 pm | |
| itak d se nav poročila....ne mor se to kr v dveh tednih spomnt...pa d še nč ne bi povedala skupini...ne verjamem to je zih spet ena izmišljotina k jih je itak fulll | |
|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Dulce meni da se Anahi nebo poročila Sre Okt 01, 2008 9:57 pm | |
| Ja to smo 1x že slišal... | |
|
Tek@arika Visitante
| |
*Dul<3* ToTaal Dulce's fan
Osebno sporočilo: : BED!! help!! Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Dulce meni da se Anahi nebo poročila Čet Okt 09, 2008 3:26 pm | |
| kdo pa je sploh njen fant?????????!!!! | |
|
anci Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Dulce meni da se Anahi nebo poročila Čet Okt 09, 2008 4:03 pm | |
| | |
|
Dulce96* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Dulce meni da se Anahi nebo poročila Pet Okt 17, 2008 7:49 pm | |
| | |
|
Me. Visitante
| Naslov sporočila: Re: Dulce meni da se Anahi nebo poročila Pet Okt 17, 2008 8:43 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Dulce meni da se Anahi nebo poročila | |
| |
|