Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Maite pripravljena na začetek Mi pecado

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
MimiUckerman
BeBe
BeBe
MimiUckerman

Osebno sporočilo: : When You Can Live Forever, What Do You Live For?
♥ ♥ ♥
Razpoloženje : Maite pripravljena na začetek Mi pecado Alc

Maite pripravljena na začetek Mi pecado Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Maite pripravljena na začetek Mi pecado   Maite pripravljena na začetek Mi pecado Icon_minitimeSre Maj 06, 2009 5:27 pm

Maite pripravljena na začetek Mi pecado Image80

V torek dopoldne so že začeli s snemanjem telenovele Mi Pecado, že druga zgodba v kateri bo glavno vlogo odigrala Maite Perroni.
Čeprav so že nekaj tednov nazaj posneli nekatere prizore na različnih lokacijah, začetek zgodbe ki jo igra Maite, bodo začeli predvajati na mehiški televiziji v prihodnjh mesecih.
Maite Perroni je govorila o vlogi, ki jo bo imel Eugenio Siller(glavni igralec v telenoveli) in o njeni vlogi: " Mi smo zelo veseli, da bomo dali življenje tej zgodbi, Eugenio in jaz smo glavni igralci v telenoveli in že komaj čakamo da začnemo."
Ko je bila Maite še del RBD je odigrala glavno vlogo v telenoveli Cuidado con el angel, ki je požela veliki uspeh v Mehiki in Združenih državah.

Este martes por la mañana, iniciaron las grabaciones de la telenovela Mi Pecado, segunda historia protagonizada por Maite Perroni, integrante de RBD, en un foro de la Ciudad de México.
Aunque desde hace algunas semanas ya se han realizado algunas escenas del melodrama en locaciones, el elenco de la historia, encabezado por la intérprete de Empezar desde Cero cortó el "listón" que marca el inicio de las grabaciones de la historia que será estrenada en la televisión mexicana los próximos meses.
Maite Perroni habló de la participación que tendrán Eugenio Siller, su galán en la telenovela, y ella: "Estamos muy contentos de darle vida a esta historia, Eugenio y yo vamos a ser los encargados de protagonizar esta historia y ya nos sentimos ansioso por comenzar".
Cuando Maite todavía era parte de RBD fue llamada para actuar en la serie "Cuidado con el ángel", que se convirtió en un gran éxito en México y Estados Unidos.
Nazaj na vrh Go down
tinckuuu
Curioso
Curioso
tinckuuu

Maite pripravljena na začetek Mi pecado Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite pripravljena na začetek Mi pecado   Maite pripravljena na začetek Mi pecado Icon_minitimeSre Maj 06, 2009 9:20 pm

kumi čakam da jo posname
Nazaj na vrh Go down

Maite pripravljena na začetek Mi pecado
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo
» Maite bo pela uvodno pesm za Mi Pecado
» Mi Pecado