Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Komentarji & Predlogi

Go down 
+14
Tončka
-metuljčica-
dulceee
duulce.
Dulcita..
Nastya_rbd
Dulce_Maria
Medwedek*
Tjaš^^
Delirio*
Hayden
jessy
nezaa
Ninaa
18 posters
Pojdi na stran : 1, 2, 3  Next
AvtorSporočilo
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Komentarji & Predlogi 026

Komentarji & Predlogi Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitimeČet Jan 07, 2010 9:31 pm

Dražbe so se torej uspešno začele, zdaj približno vsi vidite za kaj gre in kako poteka Komentarji & Predlogi 97525.
Nismo prejeli nobenih novih artiklov od članov, vendar nič zato saj nas je presenetil odličen začetek, ki je visoko presegel pričakovanja. Še enkrat spomnim, da če kdo želi donirati kakšen artikel za na dražbo, zna delati kakšne zapestnice ali karkoli sprejemamo zasebna sporočila na to temo Komentarji & Predlogi 67643.

V tej temi lahko komentirate potek dražb, oddate pa lahko tudi kakšen svoj predlog o tem kakšen artikel bi vi želeli da se pojavi v kakšni izmed dražb!!

Želim izkoristiti priložnost in se zahvaliti vsem vam, ki sodelujete v tej dobrodelni akciji fan cluba, prihaja še kar nekaj zanimivih artiklov, šele začeli smo in stanje zaenkrat kaže na odlično Komentarji & Predlogi 67643
Resnično HVALA!

----------

Jaz osebno imam en predlog. V prvi polovici februarja, ali kasneje bomo videli, ko bomo z dražbami končali bi lahko organizirali drugo srečanje fan cluba in zbran denar šli skupaj nakazati ter nato proslaviti naš upajmo da uspeh.
Kaj pravite? Komentarji & Predlogi 97525
Nazaj na vrh Go down
nezaa
Dulce's team
Dulce's team
nezaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitimeČet Jan 07, 2010 10:40 pm

Men se zdi ideja o srečanju ful dobra! Jst sem za, da se dobimo, ker se mi zdi en tak ful lep zaključek. Pa lahko naredimo še nekej fotk in jih pošlejmo Dul, da bo vidla kok se trudimo!
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : Komentarji & Predlogi Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitimePet Jan 08, 2010 3:40 pm

vav js sploh nism pričakvala da bo tak naval Komentarji & Predlogi 57581 bravo punce Komentarji & Predlogi 341572

in ja, js sm tut za to srečanje in na tega zihr pridem Komentarji & Predlogi 97525 Komentarji & Predlogi 334133
Nazaj na vrh Go down
Hayden
Curioso
Curioso

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitimeNed Feb 14, 2010 9:47 pm

Mene zanima kje ste dobili tista očala, enaka kot jih nosi Dulce, ste jih kupili in če ste jih, me zanima kje, ker so mi resnično zelo všeč. Komentarji & Predlogi 97525
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitimeNed Feb 14, 2010 9:49 pm

Hayden je napisal/a:
Mene zanima kje ste dobili tista očala, enaka kot jih nosi Dulce, ste jih kupili in če ste jih, me zanima kje, ker so mi resnično zelo všeč. Komentarji & Predlogi 97525

že ful dolgo nazaj C&A
..pomoje Komentarji & Predlogi 311711
Nazaj na vrh Go down
Delirio*
Curioso
Curioso
Delirio*

Osebno sporočilo: : Rada vas mam !
Razpoloženje : Komentarji & Predlogi Angel33

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitimeTor Feb 23, 2010 4:10 pm

Pomagajmo haitiju ... zbirajte igrače za unicef - Rdeči Križ .. prodajate svoje majce z logotom ... IN HELP HAITI ! to se mi zdi najbolj važen !
Nazaj na vrh Go down
Tjaš^^
Visitante
Visitante

Razpoloženje : Komentarji & Predlogi 020

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitimeNed Mar 14, 2010 11:30 pm

Okej, mogoč bom zdej butasta izpadla. Sam mene zanima kam lahka kr tko pošljemo denar za Chile? Neki sem brala da sam do petka..tega petka zdaj? Se opravičujem če je to kje že vse napisano pa sem spregledala... Komentarji & Predlogi 334133
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitimeNed Mar 14, 2010 11:35 pm

Ja neda se več, jutri gremo nakazat tko da je zamujeno Komentarji & Predlogi 226757
...bo pa še priložnosti vrjetno tko da kr spremljejte.

Hvala vsem, ki sodelujete Komentarji & Predlogi 370198
Nazaj na vrh Go down
Tjaš^^
Visitante
Visitante

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitimeNed Mar 14, 2010 11:38 pm

Majkomilo!! Zmeri zamudim! Komentarji & Predlogi 97525
A se bo pa še kdaj zbiralo za Chile?

Neki še..doma mam ene original zapakirane, nenošene uhane še. Sem si jih kupla sam zarad peaca pa čeprav uhanov sploh ne nosim Komentarji & Predlogi 97525 Pa sem jih pripravljena vam poslat al kuko pa jih lahk date na dražbo..gre to?
Nazaj na vrh Go down
nezaa
Dulce's team
Dulce's team
nezaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitimeNed Mar 14, 2010 11:43 pm

Lahko kr sama odpreš dražbo pa ti bomo potem sam sporočili naslov kam jih boš poslala.
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitimeNed Mar 14, 2010 11:46 pm

Nevem, odvisno od fundacije.
Če se bo še naprej zbiralo kej za Chile bomo vrjetno še dali ja.
Jih bom uprašala jutri.

Jaa to bi blo ful fino, lahko tut sama odpreš dražbo da ne rabiš ti nam pošiljat pa pol mi dobitniku, ampak da samo pač ti pošlješ komurkoli, ki jih bo dobil. Samo sliki jih ane, pač tko kot vse dražbe da se vidi izdelek.

Ful ti hvala, take stvari vedno ful cenimo Komentarji & Predlogi 57581
Nazaj na vrh Go down
Tjaš^^
Visitante
Visitante

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitimeNed Mar 14, 2010 11:51 pm

Oooo kulj!

Bom jih jutr slikala pa odprla temo ok?

Nina, ne zahvaljuj se! Rada pomagam, sploh pa če vem, da pol tist denar res pride do ljudi potrebnih pomoči!! Komentarji & Predlogi 57581
Bom donc lahak kr lepše spala Komentarji & Predlogi 97525
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitimeTor Mar 16, 2010 5:53 pm

Punce, dejte tiste, ki simbolično donirate res napisat v teme, ker se je začel dogajat da dobim kr en naslov pa nevem kdo je to.
Tut zato, da imamo mi širši vpogled, ko na koncu nakažemo dnar, lažje preštejemo vse skup in tko...
Tko da res prosm še v teme se javite, ko simbolično donirate.

Hvala vsem, ki sodelujete Komentarji & Predlogi 552432
Nazaj na vrh Go down
Medwedek*
Visitante
Visitante
Medwedek*

Razpoloženje : Komentarji & Predlogi Free-tongue-smileys-792

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitimePon Apr 12, 2010 4:50 pm

Am a denar mora biti v € al v donerjih ?
Nazaj na vrh Go down
nezaa
Dulce's team
Dulce's team
nezaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitimePon Apr 12, 2010 6:03 pm

Medwedek* je napisal/a:
Am a denar mora biti v € al v donerjih ?

v evrih
Nazaj na vrh Go down
Dulce_Maria
BeBe
BeBe
Dulce_Maria

Osebno sporočilo: : Sveča brez ognja ne more goreti.
Razpoloženje : Komentarji & Predlogi Angel33

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitimeSob Apr 17, 2010 12:47 pm

v trgovini up cocktail bar axyd (googlu je trgovina čist neznana. lahko samo povem,da je v grazu (Austrija) v središču mesta - v trikotniku zdraven une cerkve z petelinom) je majica peace za 9.95€ pa fuul je lepaaa Komentarji & Predlogi 57581 jaz sem šla z šolo tam mimo tako,da se nekaj vstavljati tam nisem mogla zato je tudi nisem kupila. tako,da ... če bi bila možnost donacij za to majico bi jo takoj kupila Komentarji & Predlogi 334133
Nazaj na vrh Go down
nezaa
Dulce's team
Dulce's team
nezaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitimeNed Apr 18, 2010 12:51 pm

Vabljeni ste tudi k sodelovanju na dražbah, ki potekajo na forumu "rebelde.si". Povezave za dražbe najdete TUKAJ
Nazaj na vrh Go down
Nastya_rbd
Curioso
Curioso
Nastya_rbd

Razpoloženje : Komentarji & Predlogi Type

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitimePet Maj 14, 2010 3:52 pm

am mene samo zanima kdaj bom jaz dobla trakce kr sn poslala 21€ za dražbo že aprila in še zaj nisn dobla nič
kr se mi zdi fer da če sn že darovla denar da dobim tiste trakce ne pa da kr pozabite poslat Komentarji & Predlogi 854425
pa še Ninaa (nekak tak ma nick) mi je poslala zs da bo dala na pošto pa še kr nisn nič dobla
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitimePet Maj 14, 2010 4:06 pm

Nastya_rbd je napisal/a:
am mene samo zanima kdaj bom jaz dobla trakce kr sn poslala 21€ za dražbo že aprila in še zaj nisn dobla nič
kr se mi zdi fer da če sn že darovla denar da dobim tiste trakce ne pa da kr pozabite poslat Komentarji & Predlogi 854425
pa še Ninaa (nekak tak ma nick) mi je poslala zs da bo dala na pošto pa še kr nisn nič dobla

nisi dobila? Že prejšni teden sm dala na pošto Komentarji & Predlogi 733921
že zadnč so z uhani mutil jaooooooooooooo Komentarji & Predlogi 120837
grem dol pogledat kje je zdej to pristalo spet -.-
boš jih dobila zihr v kratkem ... js sm misnla da jih že zdavnej maš
in se opravičujem res ni fer
Nazaj na vrh Go down
Nastya_rbd
Curioso
Curioso
Nastya_rbd

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitimePet Maj 14, 2010 10:27 pm

Ninaa je napisal/a:
Nastya_rbd je napisal/a:

nisi dobila? Že prejšni teden sm dala na pošto Komentarji & Predlogi 733921
že zadnč so z uhani mutil jaooooooooooooo Komentarji & Predlogi 120837
grem dol pogledat kje je zdej to pristalo spet -.-
boš jih dobila zihr v kratkem ... js sm misnla da jih že zdavnej maš
in se opravičujem res ni fer
ne nisn še jih dobla. pa daj ja očitno so te na pošti kaj zasrali -.-
ok sej ni take panike, samo da jih dobim Komentarji & Predlogi 97525
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitimePet Maj 14, 2010 10:30 pm

Nastya_rbd je napisal/a:

Sm bla prej na pošti in so mi rekl da je šlo. Čeprou zadnč so z uhani mi neki zasrali in so kr na pošti bli sm mogla isto it dol težit...
pa verižico so nekam dolgo pošiljali. Lih zadnji artikli. Nevem kaj serjejo sploh nebom več hodila sm na pošto Komentarji & Predlogi 120837

Dej prosim, javi ko dobiš, če zdj v tem tednu ne dobiš bomo pa nove zrihtal.
Nazaj na vrh Go down
Nastya_rbd
Curioso
Curioso
Nastya_rbd

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitimePon Maj 17, 2010 6:40 pm

Ninaa je napisal/a:
Nastya_rbd je napisal/a:

Sm bla prej na pošti in so mi rekl da je šlo. Čeprou zadnč so z uhani mi neki zasrali in so kr na pošti bli sm mogla isto it dol težit...
pa verižico so nekam dolgo pošiljali. Lih zadnji artikli. Nevem kaj serjejo sploh nebom več hodila sm na pošto Komentarji & Predlogi 120837

Dej prosim, javi ko dobiš, če zdj v tem tednu ne dobiš bomo pa nove zrihtal.
dans sn jih dobila Komentarji & Predlogi 226757 Komentarji & Predlogi 57581
Nazaj na vrh Go down
Dulcita..
Curioso
Curioso

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitimeSob Maj 22, 2010 12:37 pm

In kak vam gre zdej zadna dražba??Kdaj bote spet oddal denar??A vam gre fajn??'
Nazaj na vrh Go down
Dulcita..
Curioso
Curioso

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitimeSob Maj 22, 2010 9:54 pm

KAJJ???110 eurov??WAU.Lepoooo!!!!!
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitimeNed Maj 23, 2010 12:02 am

Ja zelo super, s prejšnjim nakazilom, ki se šteje skupaj s tem smo zbrali nekaj čez 400€. Pohvalnoo za eno majhno Slovenijo! Hvala vsem za sodelovanje!!!
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Komentarji & Predlogi
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 3Pojdi na stran : 1, 2, 3  Next