| Komentarji & Predlogi | |
|
+14Tončka -metuljčica- dulceee duulce. Dulcita.. Nastya_rbd Dulce_Maria Medwedek* Tjaš^^ Delirio* Hayden jessy nezaa Ninaa 18 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Komentarji & Predlogi Čet Jan 07, 2010 9:31 pm | |
| Dražbe so se torej uspešno začele, zdaj približno vsi vidite za kaj gre in kako poteka . Nismo prejeli nobenih novih artiklov od članov, vendar nič zato saj nas je presenetil odličen začetek, ki je visoko presegel pričakovanja. Še enkrat spomnim, da če kdo želi donirati kakšen artikel za na dražbo, zna delati kakšne zapestnice ali karkoli sprejemamo zasebna sporočila na to temo . V tej temi lahko komentirate potek dražb, oddate pa lahko tudi kakšen svoj predlog o tem kakšen artikel bi vi želeli da se pojavi v kakšni izmed dražb!! Želim izkoristiti priložnost in se zahvaliti vsem vam, ki sodelujete v tej dobrodelni akciji fan cluba, prihaja še kar nekaj zanimivih artiklov, šele začeli smo in stanje zaenkrat kaže na odlično Resnično HVALA! ---------- Jaz osebno imam en predlog. V prvi polovici februarja, ali kasneje bomo videli, ko bomo z dražbami končali bi lahko organizirali drugo srečanje fan cluba in zbran denar šli skupaj nakazati ter nato proslaviti naš upajmo da uspeh. Kaj pravite? | |
|
| |
nezaa Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi Čet Jan 07, 2010 10:40 pm | |
| Men se zdi ideja o srečanju ful dobra! Jst sem za, da se dobimo, ker se mi zdi en tak ful lep zaključek. Pa lahko naredimo še nekej fotk in jih pošlejmo Dul, da bo vidla kok se trudimo! | |
|
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi Pet Jan 08, 2010 3:40 pm | |
| vav js sploh nism pričakvala da bo tak naval bravo punce in ja, js sm tut za to srečanje in na tega zihr pridem | |
|
| |
Hayden Curioso
| Naslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi Ned Feb 14, 2010 9:47 pm | |
| Mene zanima kje ste dobili tista očala, enaka kot jih nosi Dulce, ste jih kupili in če ste jih, me zanima kje, ker so mi resnično zelo všeč. | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi Ned Feb 14, 2010 9:49 pm | |
| - Hayden je napisal/a:
- Mene zanima kje ste dobili tista očala, enaka kot jih nosi Dulce, ste jih kupili in če ste jih, me zanima kje, ker so mi resnično zelo všeč.
že ful dolgo nazaj C&A ..pomoje | |
|
| |
Delirio* Curioso
Osebno sporočilo: : Rada vas mam ! Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi Tor Feb 23, 2010 4:10 pm | |
| Pomagajmo haitiju ... zbirajte igrače za unicef - Rdeči Križ .. prodajate svoje majce z logotom ... IN HELP HAITI ! to se mi zdi najbolj važen ! | |
|
| |
Tjaš^^ Visitante
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi Ned Mar 14, 2010 11:30 pm | |
| Okej, mogoč bom zdej butasta izpadla. Sam mene zanima kam lahka kr tko pošljemo denar za Chile? Neki sem brala da sam do petka..tega petka zdaj? Se opravičujem če je to kje že vse napisano pa sem spregledala... | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi Ned Mar 14, 2010 11:35 pm | |
| Ja neda se več, jutri gremo nakazat tko da je zamujeno ...bo pa še priložnosti vrjetno tko da kr spremljejte. Hvala vsem, ki sodelujete | |
|
| |
Tjaš^^ Visitante
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi Ned Mar 14, 2010 11:38 pm | |
| Majkomilo!! Zmeri zamudim! A se bo pa še kdaj zbiralo za Chile? Neki še..doma mam ene original zapakirane, nenošene uhane še. Sem si jih kupla sam zarad peaca pa čeprav uhanov sploh ne nosim Pa sem jih pripravljena vam poslat al kuko pa jih lahk date na dražbo..gre to? | |
|
| |
nezaa Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi Ned Mar 14, 2010 11:43 pm | |
| Lahko kr sama odpreš dražbo pa ti bomo potem sam sporočili naslov kam jih boš poslala. | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi Ned Mar 14, 2010 11:46 pm | |
| Nevem, odvisno od fundacije. Če se bo še naprej zbiralo kej za Chile bomo vrjetno še dali ja. Jih bom uprašala jutri. Jaa to bi blo ful fino, lahko tut sama odpreš dražbo da ne rabiš ti nam pošiljat pa pol mi dobitniku, ampak da samo pač ti pošlješ komurkoli, ki jih bo dobil. Samo sliki jih ane, pač tko kot vse dražbe da se vidi izdelek. Ful ti hvala, take stvari vedno ful cenimo | |
|
| |
Tjaš^^ Visitante
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi Ned Mar 14, 2010 11:51 pm | |
| Oooo kulj! Bom jih jutr slikala pa odprla temo ok? Nina, ne zahvaljuj se! Rada pomagam, sploh pa če vem, da pol tist denar res pride do ljudi potrebnih pomoči!! Bom donc lahak kr lepše spala | |
|
| |
Ninaa Admin
| |
| |
Medwedek* Visitante
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi Pon Apr 12, 2010 4:50 pm | |
| Am a denar mora biti v € al v donerjih ? | |
|
| |
nezaa Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi Pon Apr 12, 2010 6:03 pm | |
| - Medwedek* je napisal/a:
- Am a denar mora biti v € al v donerjih ?
v evrih | |
|
| |
Dulce_Maria BeBe
Osebno sporočilo: : Sveča brez ognja ne more goreti. Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi Sob Apr 17, 2010 12:47 pm | |
| v trgovini up cocktail bar axyd (googlu je trgovina čist neznana. lahko samo povem,da je v grazu (Austrija) v središču mesta - v trikotniku zdraven une cerkve z petelinom) je majica peace za 9.95€ pa fuul je lepaaa jaz sem šla z šolo tam mimo tako,da se nekaj vstavljati tam nisem mogla zato je tudi nisem kupila. tako,da ... če bi bila možnost donacij za to majico bi jo takoj kupila | |
|
| |
nezaa Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi Ned Apr 18, 2010 12:51 pm | |
| Vabljeni ste tudi k sodelovanju na dražbah, ki potekajo na forumu "rebelde.si". Povezave za dražbe najdete TUKAJ | |
|
| |
Nastya_rbd Curioso
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi Pet Maj 14, 2010 3:52 pm | |
| am mene samo zanima kdaj bom jaz dobla trakce kr sn poslala 21€ za dražbo že aprila in še zaj nisn dobla nič kr se mi zdi fer da če sn že darovla denar da dobim tiste trakce ne pa da kr pozabite poslat pa še Ninaa (nekak tak ma nick) mi je poslala zs da bo dala na pošto pa še kr nisn nič dobla | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi Pet Maj 14, 2010 4:06 pm | |
| - Nastya_rbd je napisal/a:
- am mene samo zanima kdaj bom jaz dobla trakce kr sn poslala 21€ za dražbo že aprila in še zaj nisn dobla nič
kr se mi zdi fer da če sn že darovla denar da dobim tiste trakce ne pa da kr pozabite poslat pa še Ninaa (nekak tak ma nick) mi je poslala zs da bo dala na pošto pa še kr nisn nič dobla nisi dobila? Že prejšni teden sm dala na pošto že zadnč so z uhani mutil jaooooooooooooo grem dol pogledat kje je zdej to pristalo spet -.- boš jih dobila zihr v kratkem ... js sm misnla da jih že zdavnej maš in se opravičujem res ni fer | |
|
| |
Nastya_rbd Curioso
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi Pet Maj 14, 2010 10:27 pm | |
| | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi Pet Maj 14, 2010 10:30 pm | |
| - Nastya_rbd je napisal/a:
ne nisn še jih dobla. pa daj ja očitno so te na pošti kaj zasrali -.- ok sej ni take panike, samo da jih dobim Sm bla prej na pošti in so mi rekl da je šlo. Čeprou zadnč so z uhani mi neki zasrali in so kr na pošti bli sm mogla isto it dol težit... pa verižico so nekam dolgo pošiljali. Lih zadnji artikli. Nevem kaj serjejo sploh nebom več hodila sm na pošto Dej prosim, javi ko dobiš, če zdj v tem tednu ne dobiš bomo pa nove zrihtal. | |
|
| |
Nastya_rbd Curioso
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi Pon Maj 17, 2010 6:40 pm | |
| | |
|
| |
Dulcita.. Curioso
| Naslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi Sob Maj 22, 2010 12:37 pm | |
| In kak vam gre zdej zadna dražba??Kdaj bote spet oddal denar??A vam gre fajn??' | |
|
| |
Dulcita.. Curioso
| Naslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi Sob Maj 22, 2010 9:54 pm | |
| KAJJ???110 eurov??WAU.Lepoooo!!!!! | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi Ned Maj 23, 2010 12:02 am | |
| Ja zelo super, s prejšnjim nakazilom, ki se šteje skupaj s tem smo zbrali nekaj čez 400€. Pohvalnoo za eno majhno Slovenijo! Hvala vsem za sodelovanje!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi | |
| |
|
| |
| Komentarji & Predlogi | |
|