Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Komentarji & Predlogi

Go down 
+14
Tončka
-metuljčica-
dulceee
duulce.
Dulcita..
Nastya_rbd
Dulce_Maria
Medwedek*
Tjaš^^
Delirio*
Hayden
jessy
nezaa
Ninaa
18 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3
AvtorSporočilo
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Komentarji & Predlogi - Page 3 026

Komentarji & Predlogi - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 3 Icon_minitimeNed Jun 20, 2010 9:42 pm

jessy je napisal/a:
haha u usakem primeru smo najboljši Komentarji & Predlogi - Page 3 98421

res je ampak brazilcev vrjetno niti blizu ni blo xD
uglavnm bravo mi!!! Komentarji & Predlogi - Page 3 97525
Nazaj na vrh Go down
Tinnca.
Grafik
Grafik
Tinnca.

Osebno sporočilo: : Music is my life =P
Razpoloženje : Komentarji & Predlogi - Page 3 Rolleye0010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 3 Icon_minitimePon Jun 21, 2010 11:16 pm

Uauuu Komentarji & Predlogi - Page 3 57581 Super ste, res ste se potrudil Komentarji & Predlogi - Page 3 67643
Nazaj na vrh Go down
Medwedek*
Visitante
Visitante
Medwedek*

Razpoloženje : Komentarji & Predlogi - Page 3 Free-tongue-smileys-792

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 3 Icon_minitimePet Jun 25, 2010 3:13 pm

rekla je da priide k nam Komentarji & Predlogi - Page 3 226757 kaj pa mi dobiimo člani ? Komentarji & Predlogi - Page 3 98421 Komentarji & Predlogi - Page 3 98421
Nazaj na vrh Go down
duulce.
BeBe
BeBe
duulce.

Razpoloženje : Komentarji & Predlogi - Page 3 Kopfhoerer

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 3 Icon_minitimePet Jun 25, 2010 4:39 pm

Medwedek* je napisal/a:
rekla je da priide k nam Komentarji & Predlogi - Page 3 226757 kaj pa mi dobiimo člani ? Komentarji & Predlogi - Page 3 98421 Komentarji & Predlogi - Page 3 98421
ja mene tut zanima
Nazaj na vrh Go down
dulceee
Visitante
Visitante
dulceee

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 3 Icon_minitimePet Jun 25, 2010 9:55 pm

noro ei... kok fain... <3<3<3
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 3 Icon_minitimePet Jun 25, 2010 10:01 pm

Medwedek* je napisal/a:

Prijetno presenečenje, ki vam ga razkrijem ko ga prejmem Komentarji & Predlogi - Page 3 67643
Nazaj na vrh Go down
Medwedek*
Visitante
Visitante
Medwedek*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 3 Icon_minitimePet Jun 25, 2010 10:49 pm

a ga prejmemo vsi ? Komentarji & Predlogi - Page 3 226757
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 3 Icon_minitimeSob Jun 26, 2010 1:37 pm

Prejmejo ga darovalci. Ki so darovali za to convocatorio in možno da tudi tisti za prej.
In sigurno če se bomo še trudili nas bodo še obdarovali Komentarji & Predlogi - Page 3 97525
Nazaj na vrh Go down
Dulcita..
Curioso
Curioso

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 3 Icon_minitimeSob Jun 26, 2010 4:53 pm

Jaaa..še več teh donacij in Dulce nam bo ress hvaležna in nas bo imela rada
Nazaj na vrh Go down
Dulcita..
Curioso
Curioso

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 3 Icon_minitimeNed Jun 27, 2010 2:19 pm

pod temami poiščite Serbia y ESLOVENIA y pištie Dulce.Povejte ji kar ji mislite..pokažite ji ljubezen..dokažimo in pokažimo ji da je Slovenija ni pozabila in da jo hočemo ponovno videt v SlovenijiŽ!!!!Odgovarja in gledaa

https://www.facebook.com/topic.php?uid=148370928691&topic=17236&post=75548#!/board.php?uid=148370928691

tukaj
Nazaj na vrh Go down
Medwedek*
Visitante
Visitante
Medwedek*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 3 Icon_minitimePet Okt 01, 2010 5:21 pm

Kje so dražbe .. ne valjda da ste odnehal ?
Nazaj na vrh Go down
tinchykaaa
Dulce's team
Dulce's team
tinchykaaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 3 Icon_minitimeNed Okt 03, 2010 1:44 pm

smo bli na dopustu Komentarji & Predlogi - Page 3 226757 dražbe kmalu z ekskluzivnimi predmeti hahaha Komentarji & Predlogi - Page 3 226757
Nazaj na vrh Go down
Medwedek*
Visitante
Visitante
Medwedek*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 3 Icon_minitimePon Okt 04, 2010 4:29 pm

Dražbo z dulce majico zaprite ker cena preveč narašča.
Nazaj na vrh Go down
Dulce_Maria
BeBe
BeBe
Dulce_Maria

Osebno sporočilo: : Sveča brez ognja ne more goreti.
Razpoloženje : Komentarji & Predlogi - Page 3 Angel33

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 3 Icon_minitimePon Okt 04, 2010 4:31 pm

tinchykaaa je napisal/a:
smo bli na dopustu Komentarji & Predlogi - Page 3 226757 dražbe kmalu z ekskluzivnimi predmeti hahaha Komentarji & Predlogi - Page 3 226757
se strinjam ... dejansko res dvomim,da je kdo pripravljen toliko dati Komentarji & Predlogi - Page 3 67643
Nazaj na vrh Go down
Medwedek*
Visitante
Visitante
Medwedek*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 3 Icon_minitimePon Okt 04, 2010 4:49 pm

Seveda =) mene zanima za koga gre denar ki ga zbermo .. za Dul oz. DA al za SLO ?
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 3 Icon_minitimePon Okt 04, 2010 7:50 pm

Del za poplave v sloveniji, del bomo mogoče dali za promocijo Dulce. Tega še nevemo. Če ne bo potrebno za promocijo gre vse za slovenijo.
Kakorkoli se bo izšlo bomo vsekakor obvestili.

Umirite se res s cenami, nerada zapiram sicer dražbe vendar je v višavah.
To je prva izmed ekskluzivnih dražb, torej pridejo še!
Nazaj na vrh Go down
Dulce_Maria
BeBe
BeBe
Dulce_Maria

Osebno sporočilo: : Sveča brez ognja ne more goreti.
Razpoloženje : Komentarji & Predlogi - Page 3 Angel33

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 3 Icon_minitimeTor Okt 05, 2010 5:40 pm

Pa eni hočejo namerno toook dnara dat al kaj? Komentarji & Predlogi - Page 3 204234
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 3 Icon_minitimeTor Okt 05, 2010 9:31 pm

duulce. nevem kako naj ti še povem da te pri dražbi majice ne jemljemo resno. Mi je žal, saj bi ti dala drugo priložnost a postavi se v našo kožo, s tem lahko drastično oškodujemo nekoga ki si majico zares želi pa je tudi do zdaj pridno sodeloval., medtem ko si ti že stavila v prazno in nisi poslala denarja. Mogoče tokrat misliš resno a je ta dražba prepomembna da bi riskirali nabijanje v prazno uporabnika ki se nato nebo odzval. Žal.
Ekskluzivnih dražb bo še in vrjetno bomo popustili, če bomo videli da je vse skupaj zares nabijanje v prazno bomo spregledali vsako tvojo stavo in tudi uporabnikov ki v preteklosti niso izpolnili svojega nakupa.
L.P. DMworld Staff.
Nazaj na vrh Go down
duulce.
BeBe
BeBe
duulce.

Razpoloženje : Komentarji & Predlogi - Page 3 Kopfhoerer

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 3 Icon_minitimeSre Okt 06, 2010 6:46 pm

pč budala si kaj čm ... če mi ne vrjameš pol pa nč
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 3 Icon_minitimeSre Okt 06, 2010 8:25 pm

duulce. je napisal/a:
pč budala si kaj čm ... če mi ne vrjameš pol pa nč

zdej bom pa sploh popustila ja.
mal se zamisli nad sabo najprej ne pošlješ kar obljubiš pol sm pa js budala. Zame smo vsi enaki in se nikomur ne spregleda.

spregledujm ti zdj kvečjem žaljenje ker bi te mirne volje lahko bannala za kkšn tedn Komentarji & Predlogi - Page 3 431501
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : Komentarji & Predlogi - Page 3 Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 3 Icon_minitimeNed Nov 07, 2010 9:07 pm

no js bi prosla, če bi še ble kake dražbe z zapestnicami, ker se je men Poncho strgu Komentarji & Predlogi - Page 3 92295
in bi mela še kako Komentarji & Predlogi - Page 3 226757
Nazaj na vrh Go down
Medwedek*
Visitante
Visitante
Medwedek*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 3 Icon_minitimePon Nov 08, 2010 4:44 pm

Strgu ??
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : Komentarji & Predlogi - Page 3 Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 3 Icon_minitimePon Nov 08, 2010 5:17 pm

ja zapestnica Poncho Komentarji & Predlogi - Page 3 92295 pes je skoču na mene pa mi je strgu Komentarji & Predlogi - Page 3 10641
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 3 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Komentarji & Predlogi
Nazaj na vrh 
Stran 3 od 3Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3