Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Komentarji & Predlogi

Go down 
+14
Tončka
-metuljčica-
dulceee
duulce.
Dulcita..
Nastya_rbd
Dulce_Maria
Medwedek*
Tjaš^^
Delirio*
Hayden
jessy
nezaa
Ninaa
18 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3  Next
AvtorSporočilo
Medwedek*
Visitante
Visitante
Medwedek*

Razpoloženje : Komentarji & Predlogi - Page 2 Free-tongue-smileys-792

Komentarji & Predlogi - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitimeNed Maj 23, 2010 3:13 pm

am kdaj dobimo trakce ?

PS ne pozabt na pismo <3
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Komentarji & Predlogi - Page 2 026

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitimeNed Maj 23, 2010 3:33 pm

Če si poslala dnar zdej v kratkem. Nevem če sm dobila tvoj naslov oz če smo že dobil. Bo pepelka vedla povedat Komentarji & Predlogi - Page 2 97525
Nazaj na vrh Go down
Medwedek*
Visitante
Visitante
Medwedek*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitimeNed Maj 23, 2010 3:45 pm

am
jst bom plačala po priporočenem pismu xD
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitimeNed Maj 23, 2010 4:01 pm

V pismo dej naslov in vse in nick in pol mi sporočimo tistemu ki ima trakce da odpošlje
Nazaj na vrh Go down
Medwedek*
Visitante
Visitante
Medwedek*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitimeNed Maj 23, 2010 4:24 pm

sej sm poslala mojci al kako ma nick
Nazaj na vrh Go down
Dulcita..
Curioso
Curioso

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitimePon Maj 24, 2010 4:38 pm

400???ej fuul dobr!!Upam sam da DULCE ve za to!!!
Js bi tut sodelovala u vsem tem sam nažalost ne morem kr nimam denarjaa.!!Komentarji & Predlogi - Page 2 92295
Drgač pa WAUUUU

A pol je možno da zmga Slovenija pri tistmu nekmu tekmovanju ko so neki piškotki????
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitimePon Maj 24, 2010 4:41 pm

Piškotki, what?
Ja če ne ve bo pa zvedla v kratkem to sigurno.
potegujemo se za neko majico, za sliko ki jo je naslikala Dul, dobimo najmanj 5 avtogramov oz priznanj s strani Dulce, če zmagamo dobijo vsi sodelujoči in če zmagamo je še neka sorpresa Komentarji & Predlogi - Page 2 97525
Nazaj na vrh Go down
Medwedek*
Visitante
Visitante
Medwedek*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitimePon Maj 24, 2010 4:42 pm

Jst dam tut 5 € za kopijo tega priznanja z podpisom xD seveda mora bit barven Komentarji & Predlogi - Page 2 98421
Nazaj na vrh Go down
Dulcita..
Curioso
Curioso

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitimePon Maj 24, 2010 5:01 pm

Komentarji & Predlogi - Page 2 97525Komentarji & Predlogi - Page 2 97525Komentarji & Predlogi - Page 2 97525....No ja to sem mislaaa:)Komentarji & Predlogi - Page 2 97525Komentarji & Predlogi - Page 2 97525
Pa mamo velik možnostii al nee???
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitimePon Maj 24, 2010 5:13 pm

Vse je odvisno od tega kok so drugi dajali, nevem.
Nazaj na vrh Go down
Dulcita..
Curioso
Curioso

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitimePon Maj 24, 2010 5:17 pm

Komentarji & Predlogi - Page 2 97525Komentarji & Predlogi - Page 2 97525Komentarji & Predlogi - Page 2 97525Komentarji & Predlogi - Page 2 97525Komentarji & Predlogi - Page 2 97525.....Ajaaa.
In kdaj bo se vedl!!!

Drgač pa ČESTITAM!!!da vam gre tok dober
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitimePon Maj 24, 2010 5:23 pm

5. junija bomo vse zvedli Komentarji & Predlogi - Page 2 97525
Nazaj na vrh Go down
Dulcita..
Curioso
Curioso

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitimePon Maj 24, 2010 5:27 pm

Nooo držimmm pestiiiiiiiii!!!!!!!!!!1
Upammm da VAM uspee!!!!Ker vidim da se full trudite!!!
Upam in vrjamem da bomo na lestvici najbolših!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DRžim pestiiiiii:)Komentarji & Predlogi - Page 2 97525
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitimeTor Jun 08, 2010 6:31 pm

S ponosom razglašam da sta prišli na dan dve zmagovalki. Slovenija in Brazilija!!!!!
Neve se pa točno kdo je dobil kaj kdo majico in kdo sliko!

Hvala vsem sodelovanje, bravo Slovenija!!!!
Nazaj na vrh Go down
duulce.
BeBe
BeBe
duulce.

Razpoloženje : Komentarji & Predlogi - Page 2 Kopfhoerer

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitimeTor Jun 08, 2010 6:33 pm

oooooooo thee best Komentarji & Predlogi - Page 2 57581
Nazaj na vrh Go down
nezaa
Dulce's team
Dulce's team
nezaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitimeTor Jun 08, 2010 6:45 pm

Čestitke vsem, ki smo sodelovali Komentarji & Predlogi - Page 2 67643 Upam, da bo tole ena pozitivna vzpodbuda ša za naprej Komentarji & Predlogi - Page 2 67643
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : Komentarji & Predlogi - Page 2 Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitimeTor Jun 08, 2010 7:34 pm

wuhuuuuu Komentarji & Predlogi - Page 2 98421 a vete ka to pomeni? tolk majhni pa tolk smo nardil Komentarji & Predlogi - Page 2 57581
Dulce si nas bo pa zdej 100000% zapomnala!
Bravo VSEEEEEEM in HVALAAAAA za sodelovanje! Brez vas nam ne bi uspelo Komentarji & Predlogi - Page 2 857319

kok sm se raznežla Komentarji & Predlogi - Page 2 334133 Komentarji & Predlogi - Page 2 701928
Nazaj na vrh Go down
Dulcita..
Curioso
Curioso

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitimeTor Jun 08, 2010 8:52 pm

Resnoo???WAAAAAAAAAAA

Si predstavlatee??Brazilija(full vlka država) in SLOVENIJA(mala država)...Vidite lahka se kosamo z največjimi državami!!!Bravooooooo

Zdej bi mogl zmagat še za video pa bi blo use poplnooo
Nazaj na vrh Go down
dulceee
Visitante
Visitante
dulceee

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitimeTor Jun 08, 2010 11:09 pm

waw... fulll fain...
To pa nism glih prčakvala, sam sm pa upala...
Nazaj na vrh Go down
-metuljčica-
Curioso
Curioso
-metuljčica-

Razpoloženje : Komentarji & Predlogi - Page 2 Type

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitimeSre Jun 09, 2010 2:13 pm

wauuuuu <3
Nazaj na vrh Go down
Tončka
Dulce's team
Dulce's team
Tončka

Razpoloženje : Komentarji & Predlogi - Page 2 Crash

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitimeSre Jun 09, 2010 4:31 pm

oo kk noro super.
ja ja sej smo bli pa res pridni kolk dražb smo že dali čez.. dej bi lahka pa še eno tk u živo.. bi že biu res čas.-
Nazaj na vrh Go down
Maja.
Grafik
Grafik
Maja.

Razpoloženje : Komentarji & Predlogi - Page 2 004

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitimeČet Jun 10, 2010 11:28 am

O Norooooo Komentarji & Predlogi - Page 2 57581
Kr tko baprej Komentarji & Predlogi - Page 2 370198 Supr smo Komentarji & Predlogi - Page 2 57581
Nazaj na vrh Go down
*Dulce_Ursha*
Visitante
Visitante
*Dulce_Ursha*

Osebno sporočilo: : The moment you belive <3
Razpoloženje : Komentarji & Predlogi - Page 2 002

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitimeČet Jun 10, 2010 9:14 pm

wiiiiii zmagal smooo Komentarji & Predlogi - Page 2 97525 Vidla sm na Rebele.si zdele
In to smo zmagal skupi z Brazilijo ki je tok velka država Komentarji & Predlogi - Page 2 57581
Čestitke pa hvala usem ki ste sodelovali Komentarji & Predlogi - Page 2 97525
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitimeNed Jun 20, 2010 9:33 pm

Glede te "zmage" .. to smo bili izžrebani za majico ne gre nič na količino

Zmagali pa smo kot klub ki je največ doniral Komentarji & Predlogi - Page 2 226757
https://www.youtube.com/watch?v=TzXZ6IzgDRU Komentarji & Predlogi - Page 2 57581
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : Komentarji & Predlogi - Page 2 Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitimeNed Jun 20, 2010 9:39 pm

haha u usakem primeru smo najboljši Komentarji & Predlogi - Page 2 98421
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Komentarji & Predlogi   Komentarji & Predlogi - Page 2 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Komentarji & Predlogi
Nazaj na vrh 
Stran 2 od 3Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3  Next