Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer!

Go down 
+6
*Dulce_Ursha*
jessy
lucija
Medwedek*
nezaa
Ninaa
10 posters
AvtorSporočilo
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! 026

Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer!   Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Icon_minitimeNed Avg 15, 2010 4:41 pm

Na fundaciji Dulce Amanecer že dolgo ponujajo majice katerih izkupiček gre v dobrodelne namene. Klubom, ki zberejo več kot 20 naročnikov za majice ponudijo skoraj 50% popust na vsako majico. Odločili smo se poskusiti, saj so nam ponujene majice všeč, s popustom pa ni tako strašno drago. Majica stane 40 dolarjev, s popustom nas bi torej prišlo 22 dolarjev, kar je 19 evrov na majico! (všteli smo poštnino)

Na voljo so naslednje majice:
(vse v črni in beli barvi)
Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Image465 Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Image460
Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Image417 Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Image477

Vse so v velikostih S, M, L, XL.

Denar bomo zbirali mi, kot ga zbiramo prek dražb in ga nato nakazali na fundacijo ter naročili majice.

Vsi RESNO zainteresirani pišite zasebno sporočilo meni (Ninaa) ali pepelki. Zasebno sporočilo naj vsebuje število majic, katero majico želite in velikost majice. Mi vam bomo odpisali kam lahko pošljete denar.

Vsa vprašanja lahko pišete v to temo.

Nazadnje urejal/a Ninaa Pet Avg 20, 2010 10:18 pm; skupaj popravljeno 5 krat
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer!   Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Icon_minitimeNed Avg 15, 2010 4:42 pm

Seznam naročnikov:
1 Ninaa
2 polly_pocket
3 pepelka
4 tinchykaaa
5 *Dulce_Ursha*
6 Mochi
7 mayauckermann (2 majici)
9 *vondy*
10 *Dulce_maria*
11 Patricija L
12 scarlett
13 Dulce*
14 orgullosa.rebelde
15 Dulce*amanecer

Nazadnje urejal/a Ninaa Pon Avg 30, 2010 9:15 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer!   Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Icon_minitimePon Avg 23, 2010 11:46 am

Kljub temu da nas ni še 20 smo v sodelovanju s hrvaškimi naročniki sklenili dogovor s fundacijo, da nas skupaj štejejo kot eno in se nas je skupaj nabralo nekaj več kot 20.
Če bi še kdo želel naročiti naj to stori čimprej (v roku 5 dni) ostali pa prosim v roku enega tedna pošljite denar na naslov, ki ga boste dobili na ZS, čez en teden bomo namreč nakazali.
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer!   Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Icon_minitimePon Avg 30, 2010 9:15 pm

Vse naročnike ki še niste poslali denarja opozarjam da imate čas do srede. Ker sem prejela že dovolj ne bom čakala niti dneva dalj.
L.P.
Nazaj na vrh Go down
nezaa
Dulce's team
Dulce's team
nezaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer!   Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Icon_minitimePet Nov 12, 2010 6:45 pm

Dobra novica... prejeli smo majice, ki smo jih naročili. Kot prijetno presenečenje so k vsaki majici priložili tudi podpisano sliko Dulce Marie Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! 57581

Majice boste prejeli tekom naslednjega tedna
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer!   Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Icon_minitimePet Nov 12, 2010 6:52 pm

Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! DSC01603
Nazaj na vrh Go down
Medwedek*
Visitante
Visitante
Medwedek*

Razpoloženje : Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Free-tongue-smileys-792

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer!   Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Icon_minitimePet Nov 12, 2010 8:40 pm

Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! 120837 zakaj nisem naročila majice ?
Nazaj na vrh Go down
lucija
Visitante
Visitante
lucija

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer!   Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Icon_minitimePet Nov 12, 2010 10:29 pm

men je tut ful žal, da je nism naročila
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer!   Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Icon_minitimeSob Nov 13, 2010 3:45 pm

omg podpis? Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! 204234 aaaaaa noro Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! 57581
Nazaj na vrh Go down
*Dulce_Ursha*
Visitante
Visitante
*Dulce_Ursha*

Osebno sporočilo: : The moment you belive <3
Razpoloženje : Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! 002

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer!   Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Icon_minitimeSob Nov 13, 2010 9:42 pm

omg poodpis Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! 204234 Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! 204234 ..To pa je presenečenje
Prov polepšal mi je dan to Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! 57581
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer!   Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Icon_minitimeSob Nov 13, 2010 10:11 pm

lol usi bolj veseli podpisa ko majce Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! 99781
lepe soooo fuuuuuuuul Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! 57581
Nazaj na vrh Go down
*Dulce_Ursha*
Visitante
Visitante
*Dulce_Ursha*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer!   Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Icon_minitimeNed Nov 14, 2010 2:03 pm

Ninaa vrjamem da so majce lepe, sm vidla na na sliki
Tut majce se veselim Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! 57581
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer!   Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Icon_minitimeNed Nov 14, 2010 6:06 pm

Ninaa je napisal/a:
lol usi bolj veseli podpisa ko majce Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! 99781
lepe soooo fuuuuuuuul Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! 57581
ti ko že maš podpis Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! 226757
itak da so ful lepe majce Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! 435796
Nazaj na vrh Go down
duulce.
BeBe
BeBe
duulce.

Razpoloženje : Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Kopfhoerer

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer!   Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Icon_minitimeNed Nov 14, 2010 6:47 pm

uauu ful lepe majčke Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! 57581
Nazaj na vrh Go down
vampiritaa
Curioso
Curioso
vampiritaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer!   Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Icon_minitimeTor Nov 23, 2010 6:11 pm

am..a nej bi mi že dobil te majce? ker js je še nism Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! 311711
Nazaj na vrh Go down
Dulce*
BeBe
BeBe
Dulce*

Osebno sporočilo: : Lo verdadero es eterno

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer!   Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Icon_minitimeSob Dec 11, 2010 6:05 pm

Hvalaa za majce punce!! Fuul so lepe, za podpis pa ni problema Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! 67643
Nazaj na vrh Go down
Moychica18
Curioso
Curioso
Moychica18

Razpoloženje : Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Wall

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer!   Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Icon_minitimeSre Dec 22, 2010 9:07 pm

Ma menda niso vseh poslal, zato jih eni še nimamo in zdej se čaka odgovor iz DA, de porihtajo to.
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer!   Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Icon_minitimeČet Dec 23, 2010 10:19 am

js hočem majco Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! 92295
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer!   Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Icon_minitimeSob Dec 25, 2010 2:59 pm

jessy je napisal/a:
js hočem majco Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! 92295

Dobili smo 3 majice premalo -.-
med njimi je tudi tvoja...in zdej čakam da mi pošlejo odgovor, da dopošljejo majice
Nazaj na vrh Go down
*Dulce_Ursha*
Visitante
Visitante
*Dulce_Ursha*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer!   Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Icon_minitimeNed Dec 26, 2010 8:08 pm

Js sm jo dobila in je fuul lepa Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! 57581 pa podpis Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! 97525
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer!   Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Icon_minitimePet Jan 14, 2011 2:11 pm

a je kej novga glede majc? Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! 97525
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer!   Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Icon_minitimeSob Jan 15, 2011 12:56 am

jessy je napisal/a:
a je kej novga glede majc? Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! 97525

čakamo da dopošljejo tiste ki so manjkale.
Upam da jih hitro dobimo.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer!   Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer! Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Naročanje majic iz fundacije Dulce Amanecer!
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Kaj je Dulce Amanecer?
» Dulce's team
» Dulce na Teletonu (Guatemala)