Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Kako se v sporočilo vstavi video.

Go down 
+8
Lussy
Me.
black-devil
KeTi<3
Dulce96*
Beso.
Mrtva.Čreva.
Ninaa
12 posters
AvtorSporočilo
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Kako se v sporočilo vstavi video. 026

Kako se v sporočilo vstavi video. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Kako se v sporočilo vstavi video.   Kako se v sporočilo vstavi video. Icon_minitimeSre Jun 18, 2008 5:57 pm

Na youtubu imate levo od videa tale oknček:

Kako se v sporočilo vstavi video. Image2

Kopirate link iz označenega okenčka na forum kot sporočilo in to je to ;)

Podobno tudi z videom iz dailymotiona, le da je tam link pod videom:

Kako se v sporočilo vstavi video. Image10

Nazadnje urejal/a × ninć × Tor Dec 23, 2008 11:06 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Mrtva.Čreva.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Mrtva.Čreva.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video.   Kako se v sporočilo vstavi video. Icon_minitimeSob Jun 21, 2008 1:16 pm

tnx
Nazaj na vrh Go down
Beso.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Beso.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video.   Kako se v sporočilo vstavi video. Icon_minitimeSob Jun 21, 2008 4:00 pm

TnxXxx. Zai znam.
Nazaj na vrh Go down
Dulce96*
Estrellita
Estrellita
Dulce96*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video.   Kako se v sporočilo vstavi video. Icon_minitimeSob Jun 21, 2008 10:58 pm

iaz tui
Nazaj na vrh Go down
KeTi<3
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
KeTi<3

Razpoloženje : Kako se v sporočilo vstavi video. Kopfhoerer

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video.   Kako se v sporočilo vstavi video. Icon_minitimeTor Avg 19, 2008 3:29 pm

jaz tut zaj znam.....jooj sem srečna Kako se v sporočilo vstavi video. 97525
Nazaj na vrh Go down
black-devil
Visitante
Visitante
black-devil

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video.   Kako se v sporočilo vstavi video. Icon_minitimeTor Avg 19, 2008 11:01 pm

JAS TUI..LOL Kako se v sporočilo vstavi video. 97525
Nazaj na vrh Go down
Me.
Visitante
Visitante
Me.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video.   Kako se v sporočilo vstavi video. Icon_minitimeSre Okt 01, 2008 8:20 pm

meni gre.. Kako se v sporočilo vstavi video. 57581
Nazaj na vrh Go down
Lussy
BeBe
BeBe
Lussy

Osebno sporočilo: : oBup.*
Razpoloženje : Kako se v sporočilo vstavi video. Confused1

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video.   Kako se v sporočilo vstavi video. Icon_minitimeTor Dec 23, 2008 11:02 pm

ne znam Kako se v sporočilo vstavi video. 120837
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video.   Kako se v sporočilo vstavi video. Icon_minitimeTor Dec 23, 2008 11:07 pm

evo sm mal popravla, uno je blo krneki zakomplicirano Kako se v sporočilo vstavi video. 67643...zdej je lažje use skp Kako se v sporočilo vstavi video. 67643
Nazaj na vrh Go down
Lussy
BeBe
BeBe
Lussy

Osebno sporočilo: : oBup.*
Razpoloženje : Kako se v sporočilo vstavi video. Confused1

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video.   Kako se v sporočilo vstavi video. Icon_minitimeTor Dec 23, 2008 11:18 pm

Znammm!!jupiiiiiii.
Prej se mi je zdel ful zakompliciran zaj je pa bolš. tenx xninćx Kako se v sporočilo vstavi video. 57581
Nazaj na vrh Go down
*Dul<3*
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
*Dul<3*

Osebno sporočilo: : BED!! help!!

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video.   Kako se v sporočilo vstavi video. Icon_minitimePon Jan 19, 2009 8:18 pm

zaj pa znam.. morem hitro kaki video gor dat!! Kako se v sporočilo vstavi video. 10641
Nazaj na vrh Go down
*Dul<3*
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
*Dul<3*

Osebno sporočilo: : BED!! help!!

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video.   Kako se v sporočilo vstavi video. Icon_minitimePon Feb 09, 2009 7:44 pm

zajle,pa sn neki posnela,pa bi rada objavla zaj tuki... pa neznam,kr nimam nikjer npr. na youtubu al pa kaj takiga... lahko plis povete,kak naj pa zaj to tuki objavm????
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video.   Kako se v sporočilo vstavi video. Icon_minitimeSre Feb 11, 2009 8:46 pm

ja to mene tud zanima...
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video.   Kako se v sporočilo vstavi video. Icon_minitimeSre Feb 11, 2009 9:48 pm

Najprej moreš dat na youtube alpa usaj na megaupload pol pa lahka kle objaviš.
Nazaj na vrh Go down
dul.fan*
Visitante
Visitante
dul.fan*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video.   Kako se v sporočilo vstavi video. Icon_minitimePon Feb 23, 2009 11:34 am

ja to je mene skos zanimalo, jejj. danke danke. Kako se v sporočilo vstavi video. 57581
Nazaj na vrh Go down
alejandra.
Visitante
Visitante
alejandra.

Osebno sporočilo: : Vive y seguir sus sue&#241;os
Razpoloženje : Kako se v sporočilo vstavi video. Angel33

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video.   Kako se v sporočilo vstavi video. Icon_minitimeTor Jun 02, 2009 6:00 pm

dobro razloženo Kako se v sporočilo vstavi video. 67643
Nazaj na vrh Go down
KeTi<3
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
KeTi<3

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video.   Kako se v sporočilo vstavi video. Icon_minitimeNed Jun 05, 2011 12:02 pm

kak se pa zdaj video not prilepi? ob strani ni več tiste kode pa je tut nikjer ne najdem..
ful bi rabla to
Nazaj na vrh Go down
Žnč.
Visitante
Visitante
Žnč.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video.   Kako se v sporočilo vstavi video. Icon_minitimePon Jun 13, 2011 7:38 pm

KeTi<3 je napisal/a:
kak se pa zdaj video not prilepi? ob strani ni več tiste kode pa je tut nikjer ne najdem..
ful bi rabla to

kopiraš http://... povezavo in ko pišeš odgovor na forumu, imaš na desni strani ikono video... to klikneš in notri prilepiš ta http://... daš ok in to je to Kako se v sporočilo vstavi video. 97525
Nazaj na vrh Go down
KeTi<3
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
KeTi<3

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video.   Kako se v sporočilo vstavi video. Icon_minitimeSob Jun 25, 2011 9:33 pm

Žnč. je napisal/a:
KeTi<3 je napisal/a:
ful bi rabla to

kopiraš http://... povezavo in ko pišeš odgovor na forumu, imaš na desni strani ikono video... to klikneš in notri prilepiš ta http://... daš ok in to je to Kako se v sporočilo vstavi video. 97525

hvala (;
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video.   Kako se v sporočilo vstavi video. Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Kako se v sporočilo vstavi video.
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Kako namestiti avatar in banner.
» Video za 24. rd Dulce Marie s strani DMworlda!