| Kako se v sporočilo vstavi video. | |
|
+8Lussy Me. black-devil KeTi<3 Dulce96* Beso. Mrtva.Čreva. Ninaa 12 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Kako se v sporočilo vstavi video. Sre Jun 18, 2008 5:57 pm | |
| Na youtubu imate levo od videa tale oknček: Kopirate link iz označenega okenčka na forum kot sporočilo in to je to ;) Podobno tudi z videom iz dailymotiona, le da je tam link pod videom:
Nazadnje urejal/a × ninć × Tor Dec 23, 2008 11:06 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Mrtva.Čreva. ToTaal Dulce's fan
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video. Sob Jun 21, 2008 1:16 pm | |
| | |
|
| |
Beso. ToTaal Dulce's fan
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video. Sob Jun 21, 2008 4:00 pm | |
| | |
|
| |
Dulce96* Estrellita
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video. Sob Jun 21, 2008 10:58 pm | |
| | |
|
| |
KeTi<3 ToTaal Dulce's fan
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video. Tor Avg 19, 2008 3:29 pm | |
| jaz tut zaj znam.....jooj sem srečna | |
|
| |
black-devil Visitante
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video. Tor Avg 19, 2008 11:01 pm | |
| JAS TUI..LOL | |
|
| |
Me. Visitante
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video. Sre Okt 01, 2008 8:20 pm | |
| meni gre.. | |
|
| |
Lussy BeBe
Osebno sporočilo: : oBup.* Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video. Tor Dec 23, 2008 11:02 pm | |
| ne znam | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video. Tor Dec 23, 2008 11:07 pm | |
| evo sm mal popravla, uno je blo krneki zakomplicirano ...zdej je lažje use skp | |
|
| |
Lussy BeBe
Osebno sporočilo: : oBup.* Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video. Tor Dec 23, 2008 11:18 pm | |
| Znammm!!jupiiiiiii. Prej se mi je zdel ful zakompliciran zaj je pa bolš. tenx xninćx | |
|
| |
*Dul<3* ToTaal Dulce's fan
Osebno sporočilo: : BED!! help!! Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video. Pon Jan 19, 2009 8:18 pm | |
| zaj pa znam.. morem hitro kaki video gor dat!! | |
|
| |
*Dul<3* ToTaal Dulce's fan
Osebno sporočilo: : BED!! help!! Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video. Pon Feb 09, 2009 7:44 pm | |
| zajle,pa sn neki posnela,pa bi rada objavla zaj tuki... pa neznam,kr nimam nikjer npr. na youtubu al pa kaj takiga... lahko plis povete,kak naj pa zaj to tuki objavm???? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video. Sre Feb 11, 2009 8:46 pm | |
| |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video. Sre Feb 11, 2009 9:48 pm | |
| Najprej moreš dat na youtube alpa usaj na megaupload pol pa lahka kle objaviš. | |
|
| |
dul.fan* Visitante
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video. Pon Feb 23, 2009 11:34 am | |
| ja to je mene skos zanimalo, jejj. danke danke. | |
|
| |
alejandra. Visitante
Osebno sporočilo: : Vive y seguir sus sueños Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video. Tor Jun 02, 2009 6:00 pm | |
| dobro razloženo | |
|
| |
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video. Ned Jun 05, 2011 12:02 pm | |
| kak se pa zdaj video not prilepi? ob strani ni več tiste kode pa je tut nikjer ne najdem.. ful bi rabla to | |
|
| |
Žnč. Visitante
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video. Pon Jun 13, 2011 7:38 pm | |
| - KeTi<3 je napisal/a:
- kak se pa zdaj video not prilepi? ob strani ni več tiste kode pa je tut nikjer ne najdem..
ful bi rabla to kopiraš http://... povezavo in ko pišeš odgovor na forumu, imaš na desni strani ikono video... to klikneš in notri prilepiš ta http://... daš ok in to je to | |
|
| |
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video. Sob Jun 25, 2011 9:33 pm | |
| - Žnč. je napisal/a:
- KeTi<3 je napisal/a:
- kak se pa zdaj video not prilepi? ob strani ni več tiste kode pa je tut nikjer ne najdem..
ful bi rabla to kopiraš http://... povezavo in ko pišeš odgovor na forumu, imaš na desni strani ikono video... to klikneš in notri prilepiš ta http://... daš ok in to je to hvala (; | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kako se v sporočilo vstavi video. | |
| |
|
| |
| Kako se v sporočilo vstavi video. | |
|