Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Maite se opravičuje

Go down 
+8
Pollyka
Dulce96*
t@čk@
Beso.
Dulce bebe
*Madison*
Mrtva.Čreva.
Bebe.
12 posters
AvtorSporočilo
Bebe.
Estrellita
Estrellita
Bebe.

Maite se opravičuje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Maite se opravičuje   Maite se opravičuje Icon_minitimeČet Sep 18, 2008 9:11 pm

Maite se opravičuje Maite%20Perroni

Maite Perroni je na svojem forumu na strani Univision objavila sporočilo, v katerem se je opravičila, ker je ni bilo na koncertu v Venezueli.

"Rada bi se vam opravičila, ker v nedeljo nisem prišla na koncert v Venezuelo. Prišlo je do zapletov, saj sem bila na letališču do druge ure zjutraj in se poskušala vkrcati na letalo, da bi lahko prišla na koncert, a zaradi težav z letalskimi kartami, nisem mogla … Zelo sem žalostna, da nisem bila tam, saj vas zelo pogrešam in kljub vsem govoricam vem, da se res trudim uskladiti datume tako, da bi lahko nastopila na čim več koncertih … Rada bi samo, da veste, da ne bi manjkala nikoli, če bi imela to možnost. Zelo vas imam rada in samo upam, da ne boste pozabili, da vse kar delam, delam za vas. Rada vas imam."

vir: rbd.si
Nazaj na vrh Go down
Mrtva.Čreva.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Mrtva.Čreva.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite se opravičuje   Maite se opravičuje Icon_minitimeČet Sep 18, 2008 9:34 pm

zapleti na letališču..njo bi lahk naprej spustl sj so vedli da nekam hiti...
Nazaj na vrh Go down
*Madison*
Visitante
Visitante
*Madison*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite se opravičuje   Maite se opravičuje Icon_minitimePet Sep 19, 2008 3:19 pm

Ja, itak. Nam bi se tud lhka opravičla......... Maite se opravičuje 443827
Nazaj na vrh Go down
Dulce bebe
BeBe
BeBe
Dulce bebe

Razpoloženje : Maite se opravičuje Sign0028

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite se opravičuje   Maite se opravičuje Icon_minitimeSob Sep 20, 2008 9:33 am

ja tut nam bi se lahk opravičila
Maite se opravičuje 443827
Nazaj na vrh Go down
Beso.
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
Beso.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite se opravičuje   Maite se opravičuje Icon_minitimeSob Sep 20, 2008 12:42 pm

Zakai bi se Ta nam mogLa upravičiT?
Pač je boga revica zaposLena no...

Ja gLeda Tega pa.....Lahk bi jo prei spusTLi na LeTaLo Maite se opravičuje 76252
Nazaj na vrh Go down
t@čk@
BeBe
BeBe
t@čk@

Osebno sporočilo: : what to do...what to say
Razpoloženje : Maite se opravičuje Free-ashamed-smileys-705

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite se opravičuje   Maite se opravičuje Icon_minitimeSob Sep 20, 2008 1:21 pm

nam se verjetno ni opravičila zato, ker se je vedlo da je ne bo v Slovenijo.....
v Venezueli bi pa mogla nastopit, ampak zarad leta ni mogla.....zato se je opravičila
Nazaj na vrh Go down
Dulce96*
Estrellita
Estrellita
Dulce96*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite se opravičuje   Maite se opravičuje Icon_minitimeČet Okt 30, 2008 11:11 am

t@čk@ je napisal/a:
nam se verjetno ni opravičila zato, ker se je vedlo da je ne bo v Slovenijo.....
v Venezueli bi pa mogla nastopit, ampak zarad leta ni mogla.....zato se je opravičila
podpis Maite se opravičuje 67643
Nazaj na vrh Go down
Pollyka
Curioso
Curioso
Pollyka

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite se opravičuje   Maite se opravičuje Icon_minitimeSob Dec 06, 2008 9:18 pm

Beso. je napisal/a:
Zakai bi se Ta nam mogLa upravičiT?
Pač je boga revica zaposLena no...

Ja gLeda Tega pa.....Lahk bi jo prei spusTLi na LeTaLo Maite se opravičuje 76252

Uboga? Še vedno bi lahk prišla na koncert!! Sj je v pogodbi za CCEA blo napisano, da se bo lahko udeželila vse obveznosti in konderte povezane s RBD.. To lih zdj za Venezuelo ne verjamem Maite se opravičuje 76252 Maite se opravičuje 455279
Nazaj na vrh Go down
KeTi<3
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
KeTi<3

Razpoloženje : Maite se opravičuje Kopfhoerer

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite se opravičuje   Maite se opravičuje Icon_minitimeNed Dec 07, 2008 6:07 pm

ress je škoda, da ni prišla na naš koncert, ampak je pač snemala Cuidado com el angel...se je pa fulll lepo opravičla ress...''Vse kar delam, delam za vas!'' to je tak lepo!
Nazaj na vrh Go down
*Dul<3*
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
*Dul<3*

Osebno sporočilo: : BED!! help!!
Razpoloženje : Maite se opravičuje 026

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite se opravičuje   Maite se opravičuje Icon_minitimeČet Dec 18, 2008 11:24 am

t@čk@ je napisal/a:

Sam zakaj se nam ni???
Nazaj na vrh Go down
~dulce~
Visitante
Visitante
~dulce~

Razpoloženje : Maite se opravičuje Kopfhoerer

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite se opravičuje   Maite se opravičuje Icon_minitimeSob Dec 20, 2008 8:21 pm

Njim se je nm pa ne....kao ni mogla pridt ker snema sei dul tud snema pa je vsen pršla....
Nazaj na vrh Go down
Lussy
BeBe
BeBe
Lussy

Osebno sporočilo: : oBup.*
Razpoloženje : Maite se opravičuje Confused1

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite se opravičuje   Maite se opravičuje Icon_minitimeSre Dec 24, 2008 8:18 pm

t@čk@ je napisal/a:
ja. Maite se opravičuje 226757
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Maite se opravičuje   Maite se opravičuje Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Maite se opravičuje
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Med Maite in Guidom je napeto
» Maite se ne bo posvetila politiki
» Maite Perroni v novi telenoveli!
» Maite zavrnila delo kot solistka