Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Vprašanja za Dulce's team

Go down 
+9
vondsi
anahi princesa
alejandra.
*Dulce_Ursha*
Lucia.*
Mrs. Uckermann
Ninaa
vondyBEBE
Mochi
13 posters
Pojdi na stran : 1, 2  Next
AvtorSporočilo
Mochi
Admin
Admin
Mochi

Osebno sporočilo: : *obup*
Razpoloženje : Vprašanja za Dulce's team Smiley_02

Vprašanja za Dulce's team Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitimePon Sep 29, 2008 1:57 am

Vsa vprašanja, ki vas zanimajo glede foruma, kakšnih naših ravnanj itd. lahko zastavite tukaj.

Todas las cuestiones de interés en relación con el foro, algunas de nuestras prácticas, etc. en este tema.

All issues of interest regarding the forum, some of our practices, etc.. in this topic.
Nazaj na vrh Go down
vondyBEBE
Visitante
Visitante
vondyBEBE

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitimeTor Okt 28, 2008 11:00 pm

Ja am...u bistvu me ne zanima ampak bom vseeno sm napisala...
No...če boste kadakol rabl okrepitve pri MT-ju se lahko oglasite pri meni,imam izkušnje...

Tako da če boste potrebovali okrepitev...se lahko obrnete name! Vprašanja za Dulce's team 226757
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Vprašanja za Dulce's team 026

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitimeTor Okt 28, 2008 11:02 pm

K si se že ponudila tko prijazno Vprašanja za Dulce's team 701928 ...znaš mogoče špansko?
Nazaj na vrh Go down
vondyBEBE
Visitante
Visitante
vondyBEBE

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitimeTor Okt 28, 2008 11:03 pm

Ja znam...zakaj?
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitimeTor Okt 28, 2008 11:06 pm

Ker iščem prevajalko Vprašanja za Dulce's team 857319

msn na ZSju Vprašanja za Dulce's team 67643
Nazaj na vrh Go down
vondyBEBE
Visitante
Visitante
vondyBEBE

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitimeTor Okt 28, 2008 11:08 pm

ok...sam problem je da men msn ne dela...
tko da se lahk po ZS menve...ampak lahk sm prevajalka...če pa kkšne besede mogoče ne bom znala pa mi prosm ne zamert...kr čist ne znam, učasih kkšne besede nevem kaj pomen...ampak se bom potrudla...gracias Vprašanja za Dulce's team 57581
Nazaj na vrh Go down
vondyBEBE
Visitante
Visitante
vondyBEBE

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitimeSre Okt 29, 2008 9:04 pm

ja neki bi uprašala...a je dovoljeno olaševt po ZSjih?
Sej ne da bi jz rada oglaševala ampak sem dobila ZS od ene k pač oglašuje forum pa me zanima če je to dovoljeno?
Nazaj na vrh Go down
Mrs. Uckermann
Estrellita
Estrellita
Mrs. Uckermann

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitimeSre Okt 29, 2008 9:06 pm

Ne..ni dovoljeno.Če kdo hoče oglaševat,naj piše adminki ali pa komurkoli iz Dulce's teama po ZS in mi objavimo v tej temi https://dulcesclub.catsboard.com/klepet-chat-f18/oglasevanje-web-strani-in-forumov-t1070.htm Vprašanja za Dulce's team 67643
Nazaj na vrh Go down
vondyBEBE
Visitante
Visitante
vondyBEBE

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitimeSre Okt 29, 2008 9:10 pm

Aa ok hvala za odgovor Vprašanja za Dulce's team 57581
Nočm bit tožibaba sam kakšna kazn doleti tizga, k oglašuje po ZSjih?
Nazaj na vrh Go down
Mrs. Uckermann
Estrellita
Estrellita
Mrs. Uckermann

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitimeSre Okt 29, 2008 10:02 pm

Zaenkrat se še to ni zgodilo (vsaj mislim).Če se pa bo bomo pa tistega opozorili..če bo pa še naprej to delal bomo ga pa bannali ali pa tudi izbrisali iz foruma Vprašanja za Dulce's team 97525
Nazaj na vrh Go down
Lucia.*
Curioso
Curioso
Lucia.*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitimeSob Dec 27, 2008 10:53 pm

Zanima me če se da kje vidt prejšno podobo foruma? Sej če se ne da ni panike...
Nazaj na vrh Go down
Mochi
Admin
Admin
Mochi

Osebno sporočilo: : *obup*
Razpoloženje : Vprašanja za Dulce's team Smiley_02

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitimeSob Dec 27, 2008 11:55 pm

O tem smo razmišljali, da .... ampak nažalost smo nato pozabili in nismo priskrbeli "slik" prejšnih stilov ... tako da za tega in nadaljne bodo komaj, verjetno Vprašanja za Dulce's team 334133 da jih bo možno videt.
Nazaj na vrh Go down
Lucia.*
Curioso
Curioso
Lucia.*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitimeNed Dec 28, 2008 6:11 pm

Mochi je napisal/a:
O tem smo razmišljali, da .... ampak nažalost smo nato pozabili in nismo priskrbeli "slik" prejšnih stilov ... tako da za tega in nadaljne bodo komaj, verjetno Vprašanja za Dulce's team 334133 da jih bo možno videt.
Aha. OK. Sej ni panike. Pač me je zanimal...
Nazaj na vrh Go down
gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Vpršanje   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitimePet Apr 03, 2009 9:11 pm

mene zanima sam zakaj ste me zbrisal...ker ne morm pridt gor po mailu sm dubla da me je admin zbrisu???
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitimePet Apr 03, 2009 9:33 pm

tvoje uporabniško ime?
Nazaj na vrh Go down
*Dulce_Ursha*
Visitante
Visitante
*Dulce_Ursha*

Osebno sporočilo: : The moment you belive <3
Razpoloženje : Vprašanja za Dulce's team 002

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitimeSre Sep 09, 2009 1:27 pm

vondyBEBE je napisal/a:
Ja am...u bistvu me ne zanima ampak bom vseeno sm napisala...
No...če boste kadakol rabl okrepitve pri MT-ju se lahko oglasite pri meni,imam izkušnje...

Tako da če boste potrebovali okrepitev...se lahko obrnete name! Vprašanja za Dulce's team 226757

Js se tut ponudim Vprašanja za Dulce's team 97525
Mam isto izkušnje
Nazaj na vrh Go down
alejandra.
Visitante
Visitante
alejandra.

Osebno sporočilo: : Vive y seguir sus sue&#241;os
Razpoloženje : Vprašanja za Dulce's team Angel33

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitimeČet Okt 15, 2009 10:39 pm

ali iščete kaj npr promotorje,novinarje ali kaj?
{ sory če ne spada to u to temo} jas bi bla lahko modek ali kaj če rabte seveda sporočite mi Vprašanja za Dulce's team 370198
Nazaj na vrh Go down
anahi princesa
Curioso
Curioso
anahi princesa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitimePon Feb 08, 2010 1:13 pm

a bo kej dulce maria kdaj nastopila v sloveniji
to bi blo zlo kul?????????????????????????? Vprašanja za Dulce's team 97525
Nazaj na vrh Go down
vondsi
Grafik
Grafik
vondsi

Razpoloženje : Vprašanja za Dulce's team Free-happy-smileys-317

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitimePon Feb 08, 2010 1:15 pm

anahi princesa je napisal/a:
a bo kej dulce maria kdaj nastopila v sloveniji
to bi blo zlo kul?????????????????????????? Vprašanja za Dulce's team 97525

če bo in kdaj bo nastopila se sploh še nič ne ve...niso še napovedali nobene turneje...pol enkrat ko bo album izšel se bo po moje začela na turnejo pripravljat...ja mislim da bi blo za vse nas to megasuperfino! Vprašanja za Dulce's team 57581
Nazaj na vrh Go down
anahi princesa
Curioso
Curioso
anahi princesa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitimePet Feb 12, 2010 10:46 pm

tenks da ste mi povedala
Nazaj na vrh Go down
bebejoth
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: tnx   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitimeSre Feb 24, 2010 4:51 pm

Hvala ker ste me vrgli z foruma. če prw nwm zakaj ke rtisto ni moj nick .
Nazaj na vrh Go down
anahi princesa
Curioso
Curioso
anahi princesa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitimePet Mar 05, 2010 4:12 pm

kadj bo prišel cd od dulce maria pesmi in od telenovele verano de amor
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitimePet Mar 05, 2010 9:35 pm

cd bo junija, pesmi pa mislm da ne bo na nobenem albumu alpa kej maš jih pa na forumu vse na voljo za download!
Nazaj na vrh Go down
anahi princesa
Curioso
Curioso
anahi princesa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitimeTor Mar 09, 2010 4:23 pm

ka mi lohka pošleš tvoje slike k jih zbiram pa odgovor še dones Vprašanja za Dulce's team 57581 plis
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitimeTor Mar 09, 2010 9:47 pm

anahi princesa je napisal/a:
ka mi lohka pošleš tvoje slike k jih zbiram pa odgovor še dones Vprašanja za Dulce's team 57581 plis

moje slike od dul?
po fotogaleriji se sprehodi Vprašanja za Dulce's team 226757
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Vprašanja za Dulce's team
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 2Pojdi na stran : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Dulce's team