Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Vprašanja za Dulce's team

Go down 
+9
vondsi
anahi princesa
alejandra.
*Dulce_Ursha*
Lucia.*
Mrs. Uckermann
Ninaa
vondyBEBE
Mochi
13 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2
AvtorSporočilo
Renaatc.
Gost

Vprašanja za Dulce's team - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team - Page 2 Icon_minitimeSre Mar 24, 2010 9:28 pm

Ne vem če pišem v pravo temo ampak rabim pomoč.Imam nick Renaatc. in se še nisem aktivirala ker mi šteka msn.Prosim da mi aktivirate.Hvala! Vprašanja za Dulce's team - Page 2 97525
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Vprašanja za Dulce's team - Page 2 026

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team - Page 2 Icon_minitimeSre Mar 24, 2010 9:31 pm

Ne zazna te, piše da ne obstajaš..
probi z nekim drugim mailom ane..
Nazaj na vrh Go down
Mačkica
Curioso
Curioso

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team - Page 2 Icon_minitimeNed Apr 04, 2010 5:28 pm

Zanima me k je tema radio pa eni pišejo da je že a lohk link kjer se da zlowdat radio...
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team - Page 2 Icon_minitimeNed Apr 04, 2010 5:36 pm

Mačkica je napisal/a:
Zanima me k je tema radio pa eni pišejo da je že a lohk link kjer se da zlowdat radio...

Radio je ponavadi v živo ob nedeljah ob 7 zvečer Vprašanja za Dulce's team - Page 2 67643
ne vrti se vedno
tko da pričakuj danes zvečer novi link Vprašanja za Dulce's team - Page 2 97525
Nazaj na vrh Go down
KeTi<3
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
KeTi<3

Razpoloženje : Vprašanja za Dulce's team - Page 2 Kopfhoerer

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team - Page 2 Icon_minitimeSre Apr 28, 2010 4:35 pm

am, jaz sem si ustvarla novi nick ker nisem vedla, kaki je moj stari, in bi prosla, če lahko nick KeTi <3 zbrišete..samo se pliss ne zmotite, ker je stari (ki bi ga rada zbrisala) z presledkom med i pa <, novi pa ne Vprašanja za Dulce's team - Page 2 97525
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : Vprašanja za Dulce's team - Page 2 Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team - Page 2 Icon_minitimeSre Apr 28, 2010 5:29 pm

evo zbrisano Vprašanja za Dulce's team - Page 2 97525
Nazaj na vrh Go down
lilen
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: kaj vas briga   Vprašanja za Dulce's team - Page 2 Icon_minitimeNed Jun 27, 2010 4:33 pm

ogaben,grafika je grozna in podobno!forum je zanič! Vprašanja za Dulce's team - Page 2 252727
boga dul če bi vidla to
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : Vprašanja za Dulce's team - Page 2 Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team - Page 2 Icon_minitimePon Jun 28, 2010 5:14 pm

lilen je napisal/a:

ogaben,grafika je grozna in podobno!forum je zanič! Vprašanja za Dulce's team - Page 2 252727
boga dul če bi vidla to

hehe, očitno si nam fauš da mamo tak fajni forum Vprašanja za Dulce's team - Page 2 97525 glede na tole pisanje ga ti ne boš nikol mela Vprašanja za Dulce's team - Page 2 67643
Nazaj na vrh Go down
lajk
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team - Page 2 Icon_minitimeSre Okt 27, 2010 12:19 am

Hello

Meni je vaš forum zelo ušeč...samo nekako preveč ''temen'' predlagam in prosim vas da spremenite na malo svetlejše barve...in pa mord se reg...
[PROSIM ČIM PREJ ODGOVORITE]
Nazaj na vrh Go down
lucija
Visitante
Visitante
lucija

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team - Page 2 Icon_minitimeSre Okt 27, 2010 12:29 am

lajk je napisal/a:
Hello

Meni je vaš forum zelo ušeč...samo nekako preveč ''temen'' predlagam in prosim vas da spremenite na malo svetlejše barve...in pa mord se reg...
[PROSIM ČIM PREJ ODGOVORITE]

tut men se zdi da je malce pretemen
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team - Page 2 Icon_minitimeSre Okt 27, 2010 1:02 am

Tako je pač ker je v "morilskem" stilu xD
kot sem že večkrat povedala stil kar pogosto menjavamo, nemore nam biti vsem vedno vse všeč tako pač je.
A mislim da ponujamo dovolj raznolikosti z vsako menjavo Vprašanja za Dulce's team - Page 2 97525
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team   Vprašanja za Dulce's team - Page 2 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Vprašanja za Dulce's team
Nazaj na vrh 
Stran 2 od 2Pojdi na stran : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Dulce's team