| Vprašanja za Dulce's team | |
|
+9vondsi anahi princesa alejandra. *Dulce_Ursha* Lucia.* Mrs. Uckermann Ninaa vondyBEBE Mochi 13 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Renaatc. Gost
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team Sre Mar 24, 2010 9:28 pm | |
| Ne vem če pišem v pravo temo ampak rabim pomoč.Imam nick Renaatc. in se še nisem aktivirala ker mi šteka msn.Prosim da mi aktivirate.Hvala! |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team Sre Mar 24, 2010 9:31 pm | |
| Ne zazna te, piše da ne obstajaš.. probi z nekim drugim mailom ane.. | |
|
| |
Mačkica Curioso
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team Ned Apr 04, 2010 5:28 pm | |
| Zanima me k je tema radio pa eni pišejo da je že a lohk link kjer se da zlowdat radio... | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team Ned Apr 04, 2010 5:36 pm | |
| - Mačkica je napisal/a:
- Zanima me k je tema radio pa eni pišejo da je že a lohk link kjer se da zlowdat radio...
Radio je ponavadi v živo ob nedeljah ob 7 zvečer ne vrti se vedno tko da pričakuj danes zvečer novi link | |
|
| |
KeTi<3 ToTaal Dulce's fan
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team Sre Apr 28, 2010 4:35 pm | |
| am, jaz sem si ustvarla novi nick ker nisem vedla, kaki je moj stari, in bi prosla, če lahko nick KeTi <3 zbrišete..samo se pliss ne zmotite, ker je stari (ki bi ga rada zbrisala) z presledkom med i pa <, novi pa ne | |
|
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team Sre Apr 28, 2010 5:29 pm | |
| evo zbrisano | |
|
| |
lilen Gost
| Naslov sporočila: kaj vas briga Ned Jun 27, 2010 4:33 pm | |
| ogaben,grafika je grozna in podobno!forum je zanič! boga dul če bi vidla to |
|
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| |
| |
lajk Gost
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team Sre Okt 27, 2010 12:19 am | |
| Hello
Meni je vaš forum zelo ušeč...samo nekako preveč ''temen'' predlagam in prosim vas da spremenite na malo svetlejše barve...in pa mord se reg... [PROSIM ČIM PREJ ODGOVORITE] |
|
| |
lucija Visitante
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team Sre Okt 27, 2010 12:29 am | |
| - lajk je napisal/a:
- Hello
Meni je vaš forum zelo ušeč...samo nekako preveč ''temen'' predlagam in prosim vas da spremenite na malo svetlejše barve...in pa mord se reg... [PROSIM ČIM PREJ ODGOVORITE] tut men se zdi da je malce pretemen | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team Sre Okt 27, 2010 1:02 am | |
| Tako je pač ker je v "morilskem" stilu xD kot sem že večkrat povedala stil kar pogosto menjavamo, nemore nam biti vsem vedno vse všeč tako pač je. A mislim da ponujamo dovolj raznolikosti z vsako menjavo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team | |
| |
|
| |
| Vprašanja za Dulce's team | |
|