| Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave | |
|
+9Tanča°° *Dulce_Ursha* Tončka Ninaa ×chica especial× Anny. Lucia.* duLce..* Mochi 13 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Mochi Admin
Osebno sporočilo: : *obup* Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Pon Sep 29, 2008 1:59 am | |
| Vsa vaša vprašanja za Dulce's team, ki so tehnične narave (torej glede foruma, kje se kaj najde itd.) lahko zastavite tukaj.
Todas sus preguntas técnicas al equipo Dulce's team (es decir, con respecto al Foro, donde encontramos algo, etc.) pueden preguntar aquí.
All your questions to Dulce's team of a technical nature ( regarded to the Forum, where we find what, etc.) ask here.
| |
|
| |
duLce..* Curioso
| Naslov sporočila: forum Tor Sep 30, 2008 4:01 pm | |
| jst bi pa uprašala če mi lahka kera pove kok se narediš forum kak. tko k je tt. prosim a mi pove keraa.drgaač je pa ful fajni fforum | |
|
| |
Mochi Admin
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Tor Sep 30, 2008 6:47 pm | |
| am...editboard pač nam daje zastonj prostor za te forume to je zeloo dolga razlaga...tle pa govorimo o tem forumu... saj nisi tu, samo zato, da bi ti razložli kak nardit forum, ne? | |
|
| |
Lucia.* Curioso
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Sob Dec 27, 2008 10:57 pm | |
| Zanima za oglas al kako se temu reče ki je pod logom oz. pod temi gumbki (portal, forum,...) a če klikneš dobi pol forum dnar al kako je s tem? | |
|
| |
Mochi Admin
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Sob Dec 27, 2008 11:57 pm | |
| Ne, ne dobi, ker forum ni na svoje serverju , ampak ima le domeno. Vendar pa, če bomo šli na svoj server, bo verjetno tako, ja. | |
|
| |
Lucia.* Curioso
| |
| |
Anny. Curioso
Osebno sporočilo: : I love dulce's club. Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Ned Mar 29, 2009 11:59 am | |
| hojLaa. mene pa zanima če zna kdo tukaj narediti vstopno stran | |
|
| |
×chica especial× Estrellita
Osebno sporočilo: : Twilight<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Ned Mar 29, 2009 3:13 pm | |
| Tukaj se odgovarja na vprašanja tehnične narave in ki se NAVEZUJEJO NA NAŠ FORUM. | |
|
| |
Anny. Curioso
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Ned Mar 29, 2009 3:33 pm | |
| aha pol bi pa vrašala kje ste naredili to da lahko daš barvni naslov. npr. rdeč al p rjav | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Ned Mar 29, 2009 3:43 pm | |
| Ko pišeš naslov sporočila maš pod oknčkom kere barve naj bo. | |
|
| |
Anny. Curioso
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Ned Mar 29, 2009 3:44 pm | |
| | |
|
| |
Tončka Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Čet Jun 18, 2009 9:31 am | |
| Anny. lej tule se nardi: najprej se pač tam napiše tema pol pa tule označi kira barva. | |
|
| |
*Dulce_Ursha* Visitante
Osebno sporočilo: : The moment you belive <3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Ned Sep 13, 2009 10:56 pm | |
| | |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Ned Sep 13, 2009 11:01 pm | |
| Huh dobro opozorilo Sicer brišemo in spame in stare art kotičke in bedne igre ter kvize in še vsega tega je povsod, marsikaj izpustimo Se bomo še bolj potrudili | |
|
| |
Tanča°° Curioso
Osebno sporočilo: : × ninć × te quero mucho pjevećć ♥bebe♥ Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Ned Sep 13, 2009 11:48 pm | |
| hej..am tko moj predlog je da spet naredite eno ekstra prenovo,da bo obiskovanost še večja <33 | |
|
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Pon Sep 14, 2009 4:04 pm | |
| imamo v planu | |
|
| |
*Dulce_Ursha* Visitante
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Ned Okt 18, 2009 1:51 pm | |
| Zakaj tm pr temi dowland nič ne dela ko hočem zdowland?? Meni ne delajo ne filmi in igrce.Slišala sem da to čez nekaj časa poteče, in jih je potrebno obnoviti. | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Ned Okt 18, 2009 1:57 pm | |
| - *Dulce_Ursha* je napisal/a:
- Zakaj tm pr temi dowland nič ne dela ko hočem zdowland?? Meni ne delajo ne filmi in igrce.Slišala sem da to čez nekaj časa poteče, in jih je potrebno obnoviti.
Ja, možno. Kaj pa ne dela? | |
|
| |
*Dulce_Ursha* Visitante
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Sob Okt 24, 2009 6:53 pm | |
| - × ninć × je napisal/a:
- *Dulce_Ursha* je napisal/a:
- Zakaj tm pr temi dowland nič ne dela ko hočem zdowland?? Meni ne delajo ne filmi in igrce.Slišala sem da to čez nekaj časa poteče, in jih je potrebno obnoviti.
Ja, možno. Kaj pa ne dela? Noče dowlad. Bom še probala | |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Sob Okt 24, 2009 7:03 pm | |
| | |
|
| |
DuLcE_Uc Gost
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Ned Dec 13, 2009 8:36 pm | |
| ist sm pa pozabla nick k je tok zakompliceran ce mi lahko poveste mam neki Dulce_ucker <3* sam nevem kje mam velke pa kje mejhne? |
|
| |
Ninaa Admin
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Ned Dec 13, 2009 8:45 pm | |
| - DuLcE_Uc je napisal/a:
- ist sm pa pozabla nick k je tok zakompliceran ce mi lahko poveste mam neki Dulce_ucker <3* sam nevem kje mam velke pa kje mejhne?
pod katerim mailmom si učlanjena, tko te bom lažje našla? | |
|
| |
Archii. BeBe
Osebno sporočilo: : Yes, Dulce is my obsession. <3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Ned Dec 13, 2009 11:40 pm | |
| - DuLcE_Uc je napisal/a:
- ist sm pa pozabla nick k je tok zakompliceran ce mi lahko poveste mam neki Dulce_ucker <3* sam nevem kje mam velke pa kje mejhne?
bebiita ti maš nick: DuLcE_UcKEr<3 | |
|
| |
Mihc.^^ Visitante
Osebno sporočilo: : DMworld ♥ Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Pon Jan 25, 2010 9:29 pm | |
| *Dulce_Ursha*Meni isto ampak mislim da samo tisto kar je pod megaupload (: in najbrž adminke in moderatorke tudi nimajo toliko časa da bi tko pogosto menjale linke ipd. | |
|
| |
jessy Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Pon Jan 25, 2010 10:37 pm | |
| ja če kej ne dela povejte pa se bo popravlo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave | |
| |
|
| |
| Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave | |
|