Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave

Go down 
+9
Tanča°°
*Dulce_Ursha*
Tončka
Ninaa
×chica especial×
Anny.
Lucia.*
duLce..*
Mochi
13 posters
Pojdi na stran : 1, 2  Next
AvtorSporočilo
Mochi
Admin
Admin
Mochi

Osebno sporočilo: : *obup*
Razpoloženje : Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Smiley_02

Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitimePon Sep 29, 2008 1:59 am

Vsa vaša vprašanja za Dulce's team, ki so tehnične narave (torej glede foruma, kje se kaj najde itd.) lahko zastavite tukaj.

Todas sus preguntas técnicas al equipo Dulce's team (es decir, con respecto al Foro, donde encontramos algo, etc.) pueden preguntar aquí.

All your questions to Dulce's team of a technical nature ( regarded to the Forum, where we find what, etc.) ask here.
Nazaj na vrh Go down
duLce..*
Curioso
Curioso

ObjavljaNaslov sporočila: forum   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitimeTor Sep 30, 2008 4:01 pm

jst bi pa uprašala če mi lahka kera pove kok se narediš forum kak. tko k je tt. prosim a mi pove keraa.drgaač je pa ful fajni fforum
Nazaj na vrh Go down
Mochi
Admin
Admin
Mochi

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitimeTor Sep 30, 2008 6:47 pm

am...editboard pač nam daje zastonj prostor za te forume Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave 67643 to je zeloo dolga razlaga...tle pa govorimo o tem forumu...
saj nisi tu, samo zato, da bi ti razložli kak nardit forum, ne? Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave 67643
Nazaj na vrh Go down
Lucia.*
Curioso
Curioso
Lucia.*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitimeSob Dec 27, 2008 10:57 pm

Zanima za oglas al kako se temu reče ki je pod logom oz. pod temi gumbki (portal, forum,...)
a če klikneš dobi pol forum dnar al kako je s tem?
Nazaj na vrh Go down
Mochi
Admin
Admin
Mochi

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitimeSob Dec 27, 2008 11:57 pm

Ne, ne dobi, ker forum ni na svoje serverju Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave 97525 , ampak ima le domeno. Vendar pa, če bomo šli na svoj server, bo verjetno tako, ja. Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave 97525
Nazaj na vrh Go down
Lucia.*
Curioso
Curioso
Lucia.*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitimeNed Dec 28, 2008 6:13 pm

Mochi je napisal/a:
Ne, ne dobi, ker forum ni na svoje serverju Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave 97525 , ampak ima le domeno. Vendar pa, če bomo šli na svoj server, bo verjetno tako, ja. Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave 97525
Aha. Ja ja sej se mi je zdel da je tako ja.
Nazaj na vrh Go down
Anny.
Curioso
Curioso
Anny.

Osebno sporočilo: : I love dulce's club.
Razpoloženje : Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave 002

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitimeNed Mar 29, 2009 11:59 am

hojLaa. mene pa zanima če zna kdo tukaj narediti vstopno stran
Nazaj na vrh Go down
×chica especial×
Estrellita
Estrellita
×chica especial×

Osebno sporočilo: : Twilight<3
Razpoloženje : Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Cool0003

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitimeNed Mar 29, 2009 3:13 pm

Tukaj se odgovarja na vprašanja tehnične narave in ki se NAVEZUJEJO NA NAŠ FORUM.
Nazaj na vrh Go down
Anny.
Curioso
Curioso
Anny.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitimeNed Mar 29, 2009 3:33 pm

aha pol bi pa vrašala kje ste naredili to da lahko daš barvni naslov.
npr. rdeč al p rjav
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave 026

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitimeNed Mar 29, 2009 3:43 pm

Ko pišeš naslov sporočila maš pod oknčkom kere barve naj bo.
Nazaj na vrh Go down
Anny.
Curioso
Curioso
Anny.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitimeNed Mar 29, 2009 3:44 pm

ja sam men ga ne pokaže
Nazaj na vrh Go down
Tončka
Dulce's team
Dulce's team
Tončka

Razpoloženje : Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Crash

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitimeČet Jun 18, 2009 9:31 am

Anny. lej tule se nardi:
Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave 1
najprej se pač tam napiše tema pol pa tule označi kira barva. Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave 67643
Nazaj na vrh Go down
*Dulce_Ursha*
Visitante
Visitante
*Dulce_Ursha*

Osebno sporočilo: : The moment you belive <3

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitimeNed Sep 13, 2009 10:56 pm

Nism vedla kam nej napišem zato bom sem.
Gledala sem po forumu in opazila da je veliko starih tem.
Zanima me če se take teme kej brišejo al pa vsaj da se premaknejo v koš??
Primer: https://dulcesclub.catsboard.com/chat-f8/podarimo-dulce-darilo-za-rd-t1124.htm
https://dulcesclub.catsboard.com/klepet-chat-f18/miklavz-bozieek-dedek-mraz-t1238-15.htm

Nobenga ne obsojam ,pa nč druzga,sam povem. Mislim da to pripomore tut k uspešnosti in urejenosti foruma. Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave 97525
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitimeNed Sep 13, 2009 11:01 pm

Huh dobro opozorilo Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave 226757
Sicer brišemo in spame in stare art kotičke in bedne igre ter kvize in še vsega tega je povsod, marsikaj izpustimo Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave 97525

Se bomo še bolj potrudili Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave 67643
Nazaj na vrh Go down
Tanča°°
Curioso
Curioso
Tanča°°

Osebno sporočilo: : × ninć × te quero mucho pjevećć ♥bebe♥
Razpoloženje : Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Crash

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitimeNed Sep 13, 2009 11:48 pm

hej..am tko moj predlog je da spet naredite eno ekstra prenovo,da bo obiskovanost še večja <33
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitimePon Sep 14, 2009 4:04 pm

imamo v planu Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave 97525
Nazaj na vrh Go down
*Dulce_Ursha*
Visitante
Visitante
*Dulce_Ursha*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitimeNed Okt 18, 2009 1:51 pm

Zakaj tm pr temi dowland nič ne dela ko hočem zdowland?? Meni ne delajo ne filmi in igrce.Slišala sem da to čez nekaj časa poteče, in jih je potrebno obnoviti. Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave 97525
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitimeNed Okt 18, 2009 1:57 pm

*Dulce_Ursha* je napisal/a:
Zakaj tm pr temi dowland nič ne dela ko hočem zdowland?? Meni ne delajo ne filmi in igrce.Slišala sem da to čez nekaj časa poteče, in jih je potrebno obnoviti. Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave 97525

Ja, možno.
Kaj pa ne dela?
Nazaj na vrh Go down
*Dulce_Ursha*
Visitante
Visitante
*Dulce_Ursha*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitimeSob Okt 24, 2009 6:53 pm

× ninć × je napisal/a:

Ja, možno.
Kaj pa ne dela?

Noče dowlad.
Bom še probala Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave 97525
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitimeSob Okt 24, 2009 7:03 pm

× ninć × je napisal/a:

Ja, možno.
Kaj pa ne dela?

Noče dowlad.
Bom še probala Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave 97525

katera stvar pa? .. link? Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave 226757
Nazaj na vrh Go down
DuLcE_Uc
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitimeNed Dec 13, 2009 8:36 pm

ist sm pa pozabla nick k je tok zakompliceran ce mi lahko poveste mam neki Dulce_ucker <3* sam nevem kje mam velke pa kje mejhne?
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitimeNed Dec 13, 2009 8:45 pm

DuLcE_Uc je napisal/a:
ist sm pa pozabla nick k je tok zakompliceran ce mi lahko poveste mam neki Dulce_ucker <3* sam nevem kje mam velke pa kje mejhne?

pod katerim mailmom si učlanjena, tko te bom lažje našla?
Nazaj na vrh Go down
Archii.
BeBe
BeBe
Archii.

Osebno sporočilo: : Yes, Dulce is my obsession. <3

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitimeNed Dec 13, 2009 11:40 pm

DuLcE_Uc je napisal/a:
bebiita ti maš nick: DuLcE_UcKEr<3
Nazaj na vrh Go down
Mihc.^^
Visitante
Visitante
Mihc.^^

Osebno sporočilo: : DMworld &#9829;
Razpoloženje : Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Sign0028

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitimePon Jan 25, 2010 9:29 pm

*Dulce_Ursha*

Meni isto Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave 67643 ampak mislim da samo tisto kar je pod megaupload (: in najbrž adminke in moderatorke tudi nimajo toliko časa da bi tko pogosto menjale linke ipd. Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave 67643
Nazaj na vrh Go down
jessy
Dulce's team
Dulce's team
jessy

Razpoloženje : Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Free-jumping-smileys-431

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitimePon Jan 25, 2010 10:37 pm

ja če kej ne dela povejte pa se bo popravlo Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave 97525
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 2Pojdi na stran : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Dulce's team