Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave

Go down 
+9
Tanča°°
*Dulce_Ursha*
Tončka
Ninaa
×chica especial×
Anny.
Lucia.*
duLce..*
Mochi
13 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2
AvtorSporočilo
KeTi<3
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
KeTi<3

Razpoloženje : Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 Kopfhoerer

Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 Icon_minitimeSre Apr 28, 2010 6:20 pm

mene zanima, če mate kaki art kotiček, kr bi rada nekaj naročla, sem iskala pa nisem našla Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 282379
Nazaj na vrh Go down
Tončka
Dulce's team
Dulce's team
Tončka

Razpoloženje : Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 Crash

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 Icon_minitimeSre Apr 28, 2010 6:37 pm

hh sploh nism opazla da nimamo teme da bi si naročili..
evo sm jo naredila tukaj tako da si lahka naročaš. Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 67643 naslednič lahka pa tud sama odpreš kako temo. Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 57581
Nazaj na vrh Go down
KeTi<3
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
KeTi<3

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 Icon_minitimeSre Apr 28, 2010 6:45 pm

aha ok hvala..ka pa svoj art kotiček lahko odprem al kak misliš?
Nazaj na vrh Go down
Tončka
Dulce's team
Dulce's team
Tončka

Razpoloženje : Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 Crash

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 Icon_minitimeSre Apr 28, 2010 7:28 pm

em ja itak nuben ne sodeluje v izzivih tk da je bw .. in bomo verjetno spremenili pravila tk da si bo lahka vsak odpru svoj kotiček. lahka si ti prva Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 97525
Nazaj na vrh Go down
KeTi<3
ToTaal Dulce's fan
ToTaal Dulce's fan
KeTi<3

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 Icon_minitimeČet Apr 29, 2010 3:49 pm

ok hvala..te ga bom pa odprla ko si program spet naložim Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 97525
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 Icon_minitimePet Maj 07, 2010 7:29 pm

Tole ni glih o tem ampak a bi mi lahko dali še eno priložnost ( janja4) ker nism bila jaz na računalniku in je oglaševala moja sestra ( to je od nje forum ). In mi je res ful žal...Sej sem že sestri rekla naj tega ne dela pa gre vedno oglaševat...Prosim dajte mi še eno priložnost ! Res računalnika ne bom več puščala samega pri sestri ali v sobi v kateri je računalnik dosegljiv moji sestri...Prosim vas res za še eno priložjnost ! Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 57581 Nism htela res ne...Sej če mi pa ne verjamete pa nič...PROSIM !!! Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 57581 Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 57581 Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 57581
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 026

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 Icon_minitimePet Maj 07, 2010 7:41 pm

Gost je napisal/a:
Tole ni glih o tem ampak a bi mi lahko dali še eno priložnost ( janja4) ker nism bila jaz na računalniku in je oglaševala moja sestra ( to je od nje forum ). In mi je res ful žal...Sej sem že sestri rekla naj tega ne dela pa gre vedno oglaševat...Prosim dajte mi še eno priložnost ! Res računalnika ne bom več puščala samega pri sestri ali v sobi v kateri je računalnik dosegljiv moji sestri...Prosim vas res za še eno priložjnost ! Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 57581 Nism htela res ne...Sej če mi pa ne verjamete pa nič...PROSIM !!! Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 57581 Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 57581 Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 57581

Banana si za par dni, pravila so pravila in nemorm delati izjem ker bi vsi lahko tko napisali, žal.
Čez 5 dni boš nazaj in upamo da se ne ponovi.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 Icon_minitimePet Maj 07, 2010 7:45 pm

Najlepša vam hvala !!! Komaj čakam srdo da lahko pridem nazaj gor...Najlepša vam hvala !!! Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 57581 Ne, ne bo se ponovilo - OBLJUBIM ! Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 57581 Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 57581 Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 57581
Nazaj na vrh Go down
groza
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 Icon_minitimePon Jul 05, 2010 4:56 pm

ZAKVA STE ME IZBRISAL ? Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 120837
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 Icon_minitimePon Jul 05, 2010 5:00 pm

groza je napisal/a:
ZAKVA STE ME IZBRISAL Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 120837

mislm da en smejko in brez grdih besed je enako razumljivo kot drugače Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 67643
zato ker si oglševala..že drugič Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 67643 .. vzrok sm ti tut napisala, nisi mogla niti pravil prebrat lah bi si misnla da vzrok boš tut spregledala..
take pač odstranimo...in smo dali vedt da si to pravico pridržimo Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 67643

L.P.
Nazaj na vrh Go down
groza
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 Icon_minitimePon Jul 05, 2010 5:00 pm

LUZERJI LUZERJI LUZERJI Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 76252 Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 76252 Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 76252 Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 76252 Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 76252 Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 76252 Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 76252 Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 76252 Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 76252 Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 76252 Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 76252 Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 76252 Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 76252 Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 76252 Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 76252 Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 76252 Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 76252
Nazaj na vrh Go down
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 Icon_minitimePon Jul 05, 2010 5:04 pm

groza je napisal/a:
LUZERJI LUZERJI LUZERJI Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 76252

nedvomno, zato pa smo tu po dveh in pol letih Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 67643
Nazaj na vrh Go down
pattie.
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 Icon_minitimeSre Sep 08, 2010 7:42 pm

hojlaaa!
em js nevem, ker nick mam tko da.. šit! D:
okej,rada bi dala svoje mnenje:
Header: P-R-E-Č-U-D-O-V-I-T! Ušeč mi je zelo !! Use pohvale tinnca. ker se je zgleda da res zelo potrudila. edina pripomba glede headerja je, da piše: najboljsi forum od Dulce Marii. D je odveč : D zgleda da se je tinnca zatipkala.
Izgled foruma: Fuuuul use paše skupaj, in izgleda super, samo tisto k jee quote, mate rjavo ''ozadje'' oz. barvo, pol pa bela pisava, in se pr men nč ne vid tok kaj je ker član napisu. Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 226757

Ocena (1-10): 9,5 (napake: quote barve)

Drugače ne mislm bit neki klele ocenjevalka pato. Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 226757

@groza : Taka si ti ane? Tvoje besede so tvoj obraz (avtor neznan)

byebye.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave   Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave - Page 2 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave
Nazaj na vrh 
Stran 2 od 2Pojdi na stran : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Dulce's team