| Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave | |
|
+9Tanča°° *Dulce_Ursha* Tončka Ninaa ×chica especial× Anny. Lucia.* duLce..* Mochi 13 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
KeTi<3 ToTaal Dulce's fan
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Sre Apr 28, 2010 6:20 pm | |
| mene zanima, če mate kaki art kotiček, kr bi rada nekaj naročla, sem iskala pa nisem našla | |
|
| |
Tončka Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Sre Apr 28, 2010 6:37 pm | |
| hh sploh nism opazla da nimamo teme da bi si naročili.. evo sm jo naredila tukaj tako da si lahka naročaš. naslednič lahka pa tud sama odpreš kako temo. | |
|
| |
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Sre Apr 28, 2010 6:45 pm | |
| aha ok hvala..ka pa svoj art kotiček lahko odprem al kak misliš? | |
|
| |
Tončka Dulce's team
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Sre Apr 28, 2010 7:28 pm | |
| em ja itak nuben ne sodeluje v izzivih tk da je bw .. in bomo verjetno spremenili pravila tk da si bo lahka vsak odpru svoj kotiček. lahka si ti prva | |
|
| |
Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Čet Apr 29, 2010 3:49 pm | |
| ok hvala..te ga bom pa odprla ko si program spet naložim | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Pet Maj 07, 2010 7:29 pm | |
| |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Pet Maj 07, 2010 7:41 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Pet Maj 07, 2010 7:45 pm | |
| |
|
| |
groza Gost
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Pon Jul 05, 2010 4:56 pm | |
| ZAKVA STE ME IZBRISAL ? |
|
| |
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Pon Jul 05, 2010 5:00 pm | |
| - groza je napisal/a:
- ZAKVA STE ME IZBRISAL
mislm da en smejko in brez grdih besed je enako razumljivo kot drugače zato ker si oglševala..že drugič .. vzrok sm ti tut napisala, nisi mogla niti pravil prebrat lah bi si misnla da vzrok boš tut spregledala.. take pač odstranimo...in smo dali vedt da si to pravico pridržimo L.P. | |
|
| |
groza Gost
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Pon Jul 05, 2010 5:00 pm | |
| |
|
| |
Ninaa Admin
| |
| |
pattie. Gost
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave Sre Sep 08, 2010 7:42 pm | |
| hojlaaa! em js nevem, ker nick mam tko da.. šit! D: okej,rada bi dala svoje mnenje: Header: P-R-E-Č-U-D-O-V-I-T! Ušeč mi je zelo !! Use pohvale tinnca. ker se je zgleda da res zelo potrudila. edina pripomba glede headerja je, da piše: najboljsi forum od Dulce Marii. D je odveč : D zgleda da se je tinnca zatipkala. Izgled foruma: Fuuuul use paše skupaj, in izgleda super, samo tisto k jee quote, mate rjavo ''ozadje'' oz. barvo, pol pa bela pisava, in se pr men nč ne vid tok kaj je ker član napisu. Ocena (1-10): 9,5 (napake: quote barve) Drugače ne mislm bit neki klele ocenjevalka pato. @ groza : Taka si ti ane? Tvoje besede so tvoj obraz (avtor neznan) byebye. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave | |
| |
|
| |
| Vprašanja za Dulce's team TEHNIČNE narave | |
|