Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Mi Pecado - v glavnih vlogah Maite Perroni in Erick Elías Ned Apr 05, 2009 2:55 pm | |
| Igralec Erick Elías bo par igralke Maite Perroni v novi telenoveli Juana Osoria "Mi Pecado".
Zadnja telenovela Ericka je bila "Tormenta en el Paraíso" (Črni Biser), kjer smo ga videli skupaj s Saro Maldonado.
Za vlogo "Lucrecie" je bila izbrana bivša članica skupine RBD Maite Perroni, zaradi katere se je odrekla svoji vlogi v "Mujeres Asesinas"
"Mi Pecado" bo snemana v mestu Chiapas, v igralski zasedbi bomo poleg Maite in Ericka spremljali še Danielo Castro, Sergia Goyri, Ernesta Laguardia, Sabine Moussier, Armanda Araiza, Roberta Blandón, Salvadorja Sánchez, Jessico Coch, Jackie García in Danielo Aedo. | |
|
Loca* Visitante
| Naslov sporočila: Re: Mi Pecado - v glavnih vlogah Maite Perroni in Erick Elías Ned Apr 05, 2009 5:44 pm | |
| Všeč mi je da bo Mai snemala, ... sam je tut šoda daj pustila pol vlogo v Mujeres Asesinas | |
|
Lussy BeBe
Osebno sporočilo: : oBup.* Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: Mi Pecado - v glavnih vlogah Maite Perroni in Erick Elías Ned Apr 05, 2009 7:08 pm | |
| Loca* se strinjam. sam pa upam da bo usaj uredu ta telenovela. | |
|
dul.fan* Visitante
| Naslov sporočila: Re: Mi Pecado - v glavnih vlogah Maite Perroni in Erick Elías Pet Apr 17, 2009 3:40 pm | |
| toti igralec mi ni bil všeč, ampak Maite bo use to naredla najboljše. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Mi Pecado - v glavnih vlogah Maite Perroni in Erick Elías | |
| |
|