Dulce Maria World Slovenia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dulce Maria World Slovenia

KazaloDMWORLDportalRegistriraj seLatest imagesSpletna stranPrijavaIšči

Mi Pecado - v glavnih vlogah Maite Perroni in Erick Elías

Go down 
4 posters
AvtorSporočilo
Ninaa
Admin
Admin
Ninaa

Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3
Razpoloženje : Mi Pecado - v glavnih vlogah Maite Perroni in Erick Elías 026

Mi Pecado - v glavnih vlogah Maite Perroni in Erick Elías Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Mi Pecado - v glavnih vlogah Maite Perroni in Erick Elías   Mi Pecado - v glavnih vlogah Maite Perroni in Erick Elías Icon_minitimeNed Apr 05, 2009 2:55 pm

Mi Pecado - v glavnih vlogah Maite Perroni in Erick Elías Image4

Igralec Erick Elías bo par igralke Maite Perroni v novi telenoveli Juana Osoria "Mi Pecado".

Zadnja telenovela Ericka je bila "Tormenta en el Paraíso" (Črni Biser), kjer smo ga videli skupaj s Saro Maldonado.

Za vlogo "Lucrecie" je bila izbrana bivša članica skupine RBD Maite Perroni, zaradi katere se je odrekla svoji vlogi v "Mujeres Asesinas"

"Mi Pecado" bo snemana v mestu Chiapas, v igralski zasedbi bomo poleg Maite in Ericka spremljali še Danielo Castro, Sergia Goyri, Ernesta Laguardia, Sabine Moussier, Armanda Araiza, Roberta Blandón, Salvadorja Sánchez, Jessico Coch, Jackie García in Danielo Aedo.
Nazaj na vrh Go down
Loca*
Visitante
Visitante
Loca*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mi Pecado - v glavnih vlogah Maite Perroni in Erick Elías   Mi Pecado - v glavnih vlogah Maite Perroni in Erick Elías Icon_minitimeNed Apr 05, 2009 5:44 pm

Všeč mi je da bo Mai snemala, ... sam je tut šoda daj pustila pol vlogo v Mujeres Asesinas Mi Pecado - v glavnih vlogah Maite Perroni in Erick Elías 92295
Nazaj na vrh Go down
Lussy
BeBe
BeBe
Lussy

Osebno sporočilo: : oBup.*
Razpoloženje : Mi Pecado - v glavnih vlogah Maite Perroni in Erick Elías Confused1

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mi Pecado - v glavnih vlogah Maite Perroni in Erick Elías   Mi Pecado - v glavnih vlogah Maite Perroni in Erick Elías Icon_minitimeNed Apr 05, 2009 7:08 pm

Loca* se strinjam.
sam pa upam da bo usaj uredu ta telenovela. Mi Pecado - v glavnih vlogah Maite Perroni in Erick Elías 97525
Nazaj na vrh Go down
dul.fan*
Visitante
Visitante
dul.fan*

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mi Pecado - v glavnih vlogah Maite Perroni in Erick Elías   Mi Pecado - v glavnih vlogah Maite Perroni in Erick Elías Icon_minitimePet Apr 17, 2009 3:40 pm

toti igralec mi ni bil všeč, ampak Maite bo use to naredla najboljše. Mi Pecado - v glavnih vlogah Maite Perroni in Erick Elías 370198
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mi Pecado - v glavnih vlogah Maite Perroni in Erick Elías   Mi Pecado - v glavnih vlogah Maite Perroni in Erick Elías Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Mi Pecado - v glavnih vlogah Maite Perroni in Erick Elías
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Maite Perroni v novi telenoveli!
» Maite bo pela uvodno pesm za Mi Pecado
» Mi pecado-Maite pripravljena na glavno vlogo
» Mi Pecado