Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: [POSEBNA DRAŽBA] Avtogram Dulce Marie! Sob Okt 30, 2010 7:00 pm | |
| Ne zamudi ekskluzivne priložnosti, da osvojiš avtogram Dulce Marie!! Ker dražbe večkrat gredo v višave s cenami, na to pa mi nimamo velikega vpliva smo se tokratno dražbo odločili izpeljati malce drugače, predvsem zato, da boste imeli vsi priložnost osvojiti! Vse bo potekalo v stilu kot potekajo dražbe na www.dulceamanecer.com.mx, torej za izdelke bomo prejemali vplačila (srečke) in na koncu izžrebali 3 srečneže, ki bodo prejeli avtogram Dulce Marie! Če ne bomo nabrali vsaj 10 srečk bomo dražbo prekinili! Vsak, ki bo poslal 5€ bo dobil srečko, srečk pa lahko kupite kolikor vam je volja! Zbiranje bo potekalo do 20.11. nato pa bomo uživo prek twitcama izžrebali dobitnike! Vsi ki želite sodelovati se mi javite na ZS, da vam posredujem naslov. In še slika avtogramov...podpisani v Barceloni 30.9. Vsa vprašanja lahko pustite kar v tej temi. LP. | |
|
Ninaa Admin
Osebno sporočilo: : El golpe de luz me cegó o fue mi intuición que fallo tal vez elegí recorrer el camino más largo el caso es que fui tras de ti<3 Razpoloženje :
| Naslov sporočila: Re: [POSEBNA DRAŽBA] Avtogram Dulce Marie! Sob Okt 30, 2010 7:02 pm | |
| | |
|